3 ay boyunca her yöne 20 YKr

3 ay boyunca her yöne 20 YKr

Daha önce yeni faturalı hat alan Turkcell abonelerinin 6 ay boyunca yararlanabildiği Her Yöne Kampanyasında sıra abonelikleri devam eden Turkcell abonelerinde. Eğer faturalı Turkcell hattınız varsa hemen cep telefonunuzun mesaj kısmına HER YONE yazıp 2435’e gönderin ve 3 ay boyunca hem Turkcell abonelerini hem sabit hatları hem de diğer operatör abonelerini dakikası 20 YKr’a arayın. İlk 50.000 abonenin yararlanabildiği kampanyaya katılmak için acele edin.

Dikkat etmeniz gerekenler
Eğer BizBize tarifesinde değilseniz, abonesi olduğunuz tarifeniz kapsamında kullanabildiğiniz ücretsiz konuşma süreleri ve ücretsiz mesajlarınız silinecektir. Silinecek ücretsiz konuşma sürelerine Konbara’dan kazandığınız süreler dahil değildir. Eğer her hangi bir Ekonomik Konuşma Paketi üyeliğiniz varsa, Turkcell ve sabit hatları paketinizdeki ücretlendirme üzerinden, diğer operatörleri ise Her Yöne Kampanyasından yararlanarak dakikası 20 YKr’a arayabilirsiniz. Her Yöne Kampanyasına katılan her abone Bizbize tarifesine geçmeyi kabul etmek zorundadır.

Mobilize Bilgi
Turkcell hattınıza kontör yüklemek için 8090, bakiye sorgulamak için 8091’i arayabilirsiniz. Kontör göndermek için, cep telefonunuzun mesaj kısmına, göndermek istediğiniz kişinin telefon numarası ve göndermek istediğiniz kontör miktarını arasında bir boşluk bırakarak yazınız ve 2277 gönderiniz.



Eklenme tarihi: 22.03.2008
Kaynak: Mobiletişim | Ahmet Selman Özdemir

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler