3 ay boyunca bedava internet

3 ay boyunca bedava internet

10 Eylül 2008 tarihine kadar Turkcell’den yeni bir faturalı hat alan veya Hazır Kart’tan faturalı hatta geçenler, 3 ay boyunca ücretsiz ADSL aboneliği kazanıyor. Üstelik modem ve kurulum ücreti de yok. Hemen Turkcell Abone merkezlerine gidip faturalı hat başvurusu yaparak bu fırsattan yararlanabilirsiniz. Kampanya 10 Eylül tarihine kadar geçerlidir.

Sony Ericsson G700i Business4 GB kotalı internet
Kurulumu yapılan abonelerin 12 aylık taahhüt süresi başlayacak ve 3 ay ücretsiz 1 Mb/s hızında 4 GB kotalı ADSL aboneliği kazanacaklardır. 1 Mb/s hızında 4 GB kotalı paket dışındaki üst paketler için 3 ay boyunca aylık 29 YTL (KDV ve ÖİV dahil) indirim uygulanacak. Bağlantı (Aktivasyon) ücreti 29 YTL(KDV ve ÖİV dahil), yeni aboneliklerde veya servis sağlayıcı değişikliğinde bir defaya mahsus olarak alınır. Kurulum desteği isteğe bağlı olarak yerinde veya telefon ile verilecektir. Limitli paketlerde kota aşım ücreti ayrıca ücretlendirilecektir.

Ayrıntılar neler?

  • Kampanyaya, yeni bir bireysel faturalı hat alan veya faturasız hattan faturalı hatta geçen bireysel aboneler katılabilir.
  • Kampanyadan yararlanabilmek için hattın kullanıma açılmasından sonraki 30 gün içinde Turkcell İletişim Merkezleri’ne başvurmak ve 12 ay boyunca ayda 29 YTL (KDV ve ÖİV dahil) fatura getirmeyi taahhüt etmek gereklidir.
  • 12 aylık taahhüt süresince 29 YTL tutarındaki taahhüt tutarına ulaşamayan abonelerin bir sonraki faturasına aradaki fark kadar ceza bedeli yansıtılacaktır.
  • 12 aylık sürede kampanya taahhüdünden vazgeçmek, hattını iptal ettirmek veya ödeme tipi değişikliği yapmak isteyen abonelerin bir sonraki faturasına 87 YTL (KDV ve ÖİV dahil) tutarında cayma bedeli yansıtılacaktır. 3 aylık ücretsiz ADSL aboneliği sonrasında aboneler ADSL aboneliklerini ücretli olarak devam ettireceklerdir. Abonenin fatura taahhüdünden 3 aydan önce cayması durumunda bir sonraki aydan itibaren ADSL aboneliği ücretli olarak devam edecektir.
  • 3 aylık ücretsiz bağlanma süresi boyunca tarife hız/paketleri değiştirilemez. Ücretsiz bağlanma süresi bitiminden itibaren 12 aylık abonelik taahhüdü süresince, aboneler kullandıkları tarife paketinin altına düşmemek kaydıyla tarife hız ve paket değişikliği yapabileceklerdir. Düşük ya da yüksek tarife hız/paket, hıza göre değil tarifedeki ücretine göre değerlendirilecektir.
  • Kampanyadan yararlanan abonelere ileride oluşabilecek tarife değişiklikleri yansıtılacaktır. Abonelerin ADSL hattını 12 aylık taahhüt süresi dolmadan iptal ettirmeyi istemesi durumunda, abonelik iptaline kadar geçen süre boyunca yapılan indirimlerin bedelleri tahsil edilecektir. Modem hediyeli seçenekten yararlanan abonelerden ise abonelik iptaline kadar geçen süre boyunca yapılan indirimler ve modem ücretleri (kablosuz modem için 150 YTL) geri alınacaktır.



Eklenme tarihi: 2.07.2008
Kaynak: Mobiletişim | Mobilize Bilgi

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler