3. Nesilde biz tercih edileceğiz

3. Nesilde biz tercih edileceğiz

Ciliv, Turkcell'in pazar payına ilişkin bir soru üzerine, 4-5 yıldır pazarda pay kaybettiklerini, ancak pastayı büyütürken işlerini de büyütmeye odaklandıklarını anlattı. Numara taşınabilirliğine ilişkin bir soru üzerine Ciliv, Turkcell'in başından beri numara taşınabilirliğine karşı durmadığını, ihaleye girerek bunu kabul etmiş olduklarını anlattı. 3. nesile hazır olacaklarını ve bunun da bir fırsat olduğunu ifade eden Ciliv, "Müşterilerin burada bizi tercih edeceklerine inanıyorum" şeklinde konuştu.

3G’ye bir yıl önce geçilmeliydi
Bu teknolojiye 1 yıl önce geçilmesi gerektiğinin altını çizen Ciliv, 3. nesile geçiş konusunda ilgili tarafların kararlı olduklarını anlattı. Teknolojinin ve rekabetin artmasından memnun olduklarını dile getiren Ciliv, ancak Turkcell'in hedefinin dünyanın önemli teknoloji şirketleri arasında yer almak olduğunu, lider olmak için de rekabette kazanıyor olmak gerektiğini söyledi. Ciliv, "Yeni teknoloji gelsin, en iyi teknolojiyi sunan kazansın" dedi.

Sosyal sorumluluk
Ciliv, Turkcell'in Erzurum'da bulunan çağrı merkezinin başarısından yola çıkarak Diyarbakır'da da çağrı merkezi kurduklarını, Eylül ayında faaliyete geçecek çağrı merkezinde test çalışmalarının başladığını bildirdi. Konuşmasında Gönül Köprüsü projesine de değinen Ciliv, 100 bin öğrenciye ulaşan projenin birleştirici, sevgi dolu, sınırları yıkan, barış dolu bir proje olduğunu ifade etti.



Eklenme tarihi: 12.08.2008
Kaynak: Mobiletişim | Mobilize Bilgi

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler