2K Games'in iOS için özel olarak yayımlayacağı 2K Drive yarış oyunu duyuruldu

2K Games'in iOS için özel olarak yayımlayacağı 2K Drive yarış oyunu duyuruldu


Activision çatısı altında geliştirdiği Project Gotham Racing yarış oyunu serisiyle ünlenen Bizarre Creations, 2011'de ekonomik kriz nedeniyle yönetici firma tarafından kapatılmış ve aynı yıl üst düzey çalışanları tarafından kurulan Lucid Games adlı yeni bir stüdyo ile çalışmalarına devam etmeye başlamıştı. Yarış oyunları konusundaki tecrübesine güvenerek bir mobil yapım geliştirmeye karar veren Liverpool merkezli geliştirici, 2K Drive isimli oyununu resmen duyurdu.

İlk kez geçtiğimiz haziran ayında ücretsiz olarak Hollandalı oyunseverlerin beğenisine sunulan 2K Drive, Lucid Games'in işbirliğine gittiği ünlü dağıtımcı 2K Games ile birlikte hazırlanmış. İngiltere'nin en yetenekli işletmeleri arasında gösterilen Lucid Games, yayımladığı son açıklamada, oyunu iOS platformuna özel olarak dünya genelinde dağıtmaya başlayacağını açıkladı. 25'ten fazla lisanslı araç, değişken içerikler, yeni araba ve pist güncellemeleri, çoklu oyuncu modu ve dünyanın dört bir yanındaki gerçek mekanlardan esinlenilerek modellenmiş yarış alanlarına sahip mobil oyunu eylülün başında satın almak mümkün olacak.

2K Drive'nin ücretli bir yapım olacağını, freemium iş modelini benimsemeyeceğini beyan eden geliştirici, oyunu iOS 5.1 ve üstü sürümlerden birinin yüklü olduğu iPhone 4, 4S, 5, iPad 2, 3, 4, mini, dördüncü ve beşinci nesil iPod Touch'lar ile uyumlu olarak indirmeye sunacak. Konsol kalitesinde grafiklere sahip devrim niteliğinde bir mobil yarış oyunu ortaya çıkardığını öne süren Lucid Games'in 2K Drive tanıtım videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.



Yazar: Bilal Akgündüz



Eklenme tarihi: 17.08.2013

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler