22 Aralık’ta yayınlanacak iOS 6 Jailbreak sahte çıktı

22 Aralık’ta yayınlanacak iOS 6 Jailbreak sahte çıktı

Apple’ın iOS 6 güncellemesini yayınladıktan sonra kullanıcıların merakla beklediği yeni Jailbreak, geçtiğimiz günlerde DreamJB tarafından duyurulmuş ve bizde bunu sizlerle paylaşmıştık. Daha önce yayınlanan hiçbir Jailbreak’le alakası bulunmayan biri tarafından yapılan duyuru kafaları karıştırırken, MuscleNerd, pod2g ve comex gibi ünlü Jailbreak geliştiricileri bunun sahte olduğunu ve inanılmaması gerektiğini belirtmişti.


DreamJB ise kendi sitesinden video yayınlanacağını söyleyerek, çok kısa bir sürede 20 bin takipçi ve sayfasına 300 binin üzerinde tekil ziyaretçi kazandırdı. Dün gece ise sistemin çalıştığını ispatlamak için 2 video yayınlayan DreamJB, ardından hala sahte olduğunun söylenmesi üzerine Jailbreak erken yayınlayacağını söyledi. Bunun üzerine herkes video beklerken, DreamJB önce Twitter hesabını kapattı, sonraysa YouTube üzerindeki videolarını kaldırdı.


Sitesinde açıklama yapan DreamJB, bunu kullanıcıları uyarmak için yaptığını söyleyerek Dev-Team gibi güvenilir takımlar ve geliştiriciler dışında kimseye güvenilmemesi gerektiğini belirtti.

Birçok kullanıcıyı bu şekilde kandıran DreamJB’nin aksine Dev-Team zaten iOS 6.1 güncellemesinden sonra Jailbreak’i yayınlanacağını ve şu an için herhangi bir Jailbreak çıkartmayacağını söylemişti. iOS 6.1 sürümü şimdilik sadece geliştiricilere yayınlandığı için iOS kullanıcıları bir süre daha Jailbreak’in çıkmasını bekleyecek gibi görünüyor.



Eklenme tarihi: 13.12.2012

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler