20 milyon BlackBerry satıldı

20 milyon BlackBerry satıldı

1999 yılında dünyayı kötü telefon tasarımı ve Push Mail teknolojisiyle tanıştıran BlackBerry, geçen zaman içinde her iki yönünü de fazlasıyla geliştirmeyi ve yaygınlaşmayı başardı. Bugün iş kullanıcılarının ortak paydası haline gelen marka resmi açıklamaya göre 10 milyon aboneye ulaştı. 20 milyonuncu telefon cihazını satan markanın yeni modelleri geleceğe yönelik de olumlu sinyaller veriyor.BlackBerry Pearl 8100

Mobilize Bilgi
Karşılaştırma Asistanı: Sitemizde bulunan telefonları kendi aralarında fiyatlarını ve özelliklerini karşılaştırabilirsiniz. Bu özelliği kullanmak için, "Karşılaştırma" sayfasından, karşılaştırma yapmak istediğiniz telefonun markasını ve modelini seçip "Listeye Ekle" tuşuna basınız. Aynı yöntemle 10 modele kadar telefon ekleyebilir ve karşılaştırabilirsiniz.

Tüm BlackBerry modelleri için tıklayınız.

Mobilize Bilgi
Telefon Seçme Asistanı: Asistan sayesinde size uygun olan telefonu, piyasada bulunan yüzlerce telefon arasından, seçtiğiniz özellikler ve belirlediğiniz fiyat aralığına göre kolay ve çok hızlı bulabilirsiniz. Size önerilen telefonları “Listeye Ekle” tuşuyla seçip, bu telefonların özelliklerini kendi aralarında karşılaştırabilirsiniz.



Eklenme tarihi: 19.10.2007
Kaynak: Mobiletişim | Mobilize Bilgi

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler