19 YTL’ye sınırsız telefon görüşmesi

19 YTL’ye sınırsız telefon görüşmesi

Türk Telekom, 19 YTL sabit ücret karşılığında akşam 18:00 ile sabah 08:00 arasında sınırsız konuşma hizmeti verecek. Yakın bir zamanda hizmete girecek bir diğer tarifeye göre ise yine 19 YTL sabit ücretle 1 saatlik konuşmaları 12 YKr olarak ücretlendirecek. Yeni tarifelerin reklamlarında Cem Yılmaz, iletişim sorunlarını çözüme kavuşturan "Jembey" karakteri olarak ekranlarda boy gösterecek.

19 YTL’ye sınırsız konuşturan tarife
Türk Telekom, mevcut ŞirketHATT, KonuşkanHATT, StandartHATT, HesaplıHATT ve YazlıkHATT tarifelerine ek olarak 2 yeni tarifeyi daha hizmete sokacak. İlk tarifede aylık 19 YTL’lik sabit ücret karşılığında akşam 18:00 ile sabah 08:00 saatleri arasında sabit hatlarla ücretsiz görüşme yapabileceksiniz. Diğer saatlerde yapacağınız görüşmeler StandartHATT tarifesi üzerinden ücretlendirilecek. İkinci yeni tarifede ise yine aylık 19 YTL’lik sabit ücret karşılığında, yapacağınız her 1 saatlik görüşme için sadece 12 YKr ödeyeceksiniz. Bu tarifelerden sonra yeni tarifelerinde gelmesi bekleniyor.

VideoFon 2.000 aboneye ulaştı
Türk Telekom’un yakın zamanda hizmete sunduğu görüntülü görüşme gerçekleştirebilen Videofon hizmetine kısa süre içerisinde 2.000 kişi abone oldu. Bu sayı, aynı servis için British Telekom'un 1 yılda ulaştığı abone sayısına eşit. Cem Yılmaz’ın rol aldığı başarılı reklamın abone sayısındaki etkisi görülmektedir.



Eklenme tarihi: 13.06.2008
Kaynak: Mobiletişim | Mobilize Bilgi

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler