14 bin liralık Lamborghini Android telefonu duyuruldu: 88 Tauri

14 bin liralık Lamborghini Android telefonu duyuruldu: 88 Tauri

Geçen yıl yaz aylarında 9 bin liralık Antares TL66 akıllı telefonunu piyasaya süren Tonino Lamborghini, CES 2015 boş geçmedi. Fuarın en pahalı mobil cihazını gün yüzüne çıkaran İtalyan lüks ürün markası, Lamborghini dizayn anlayışını üst düzey bir akıllı telefonda buluşturarak segmentinin en kuvvetli modelini ortaya çıkarmış.

Paslanmaz çelik ve deri kaplamayla süslenen dış kasasının altında gerçekten üstün donanım elemanları kullanılan 88 Tauri, 5 inç Full HD ekran, 2,3 GHz hızında dört çekirdekli Qualcomm Snapdragon 801 çipset, 3 GB RAM, 64 GB dahili hafıza, 128 GB'ye kadar microSD kart desteği, 20 MP çift LED flaşlı arka kamera, 8 MP ön kamera, 35 saat konuşma süresi vaat eden 3.400 mAh pil ve Android işletim sistemini bünyesinde barındırıyor. Lüks akıllı telefonun en az fiyat etiketi kadar ilgi çeken bir diğer husus ise, USB 3.0 portuna sahip olması. Bu port sayesinde veri aktarımı veyahut şarj etme işlemlerinin diğer akıllı telefonlara kıyasla çok daha hızlı gerçekleşeceği kesin.

6.000 dolar ya da yaklaşık 14 bin liradan tantıldığı gün satışa sunulan Tonino Lamborghini Mobile üretimi 88 Tauri, Rusya, Birleşik Arap Emirlikleri, Dubai, ABD ve Avrupa, Arap ülkeleri odaklı birkaç seçkin pazarda satışta olacak. Feruccio Lamborghini'nin oğlu tarafından kurulan Tonino Lamborgini'ye ait bu cihazın lüks mobil cihaz segmentinde üst düzey donanım modasını başlatması bekleniyor.



Eklenme tarihi: 10.01.2015

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler