100 kontör yükle 500 kontör kazan

100 kontör yükle 500 kontör kazan

Turkcell Yağmur Kampanyası kapsamında 9 Temmuz’a kadar kampanyaya katılıp en az 100 kontör yükleyerek 30 gün boyunca Turkcell aboneleri ile konuşurken kullanabileceğiniz 500 kontör kazanacaksınız. Yapmanız gereken tek şey kampanya mesajını göndermek ve ardından kontör yüklemek.

Nasıl katılacağım?
Cep telefonunuzun mesaj kısmına 3 kere besyuz yazıp 2710’a gönderin. 31 Temmuz’a kadar en az 100 kontör yükleyin ve 30 gün kullanabileceğiniz 500 kontör kazanın. Bitmedi, Ağustos ve Eylül aylarında da en az 100 kontör yükleyin her yüklemenize yine 500 kontör kazanın. Kampanyaya katılmak için bir kez mesaj göndermeniz yeterli. Diğer aylarda yüklediğiniz kontörlerden sonra hediye kontörleriniz otomatik olarak hattınıza yüklenecektir.

Önemli ayrıntılar?

  • Kampanyaya 9 Temmuz tarihine kadar katılabiliyorsunuz.
  • Kampanyaya katılacak kişi sayısı sınırlıdır. Bu yüzden katılım mesajını göndermekte acele edin.
  • Hediye kontörler sadece Turkcell aramalarında geçerli.
  • Bizbize Kampus Aboneleri bu kampanyadan yararlanamıyor.
  • Kazandığınız kontörlerden tarifeniz ne olursa olsun dakikada 4 kontör düşer.
  • Her ay sadece bir kere 500 kontör kazanabilirsiniz. Yani ay içerisinde iki kere 100 kontör yükleyerek iki kere 500 kontör kazanamazsınız.

Mobilize Bilgi
Telefon Seçme Asistanı: Asistan sayesinde size uygun olan telefonu, piyasada bulunan yüzlerce telefon arasından, seçtiğiniz özellikler ve belirlediğiniz fiyat aralığına göre kolay ve çok hızlı bulabilirsiniz. Size önerilen telefonları “Listeye Ekle” tuşuyla seçip, bu telefonların özelliklerini kendi aralarında karşılaştırabilirsiniz.



Eklenme tarihi: 5.07.2008
Kaynak: Mobiletişim |Mobilize Bilgi

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler