Zello iOS ve Android uygulaması ile telefonunuz telsize dönüşsün

Zello iOS ve Android uygulaması ile telefonunuz telsize dönüşsün

Kimi zaman eğlendiren, kimi zaman daha sosyal olmanızı sağlayan, çoğu zaman da iş hayatınızı sahip oldukları fonksiyonlarla kolaylaştıran akıllı telefon uygulamaları arasında şu aralar moda olan bir uygulamanın ismi birçok sitede sık sık geçmekte. Özellikle son zamanlarda moda olan uygulamanın adı ise Zello.


Zello uygulamasının son zamanlarda çok tercih edilmesinin nedeni ise telefonunuzu sahip olduğu özellikler sayesinde bir telsiz gibi kullanmanızı ve çok kolay bir şekilde iletişime geçmenizi sağlaması. Bas konuş mantığında çalışan uygulamada ilk aşamada üye olarak kendinize bir kullanıcı adı alıyor, daha sonra isterseniz listenize eklediğiniz arkadaşlarınızla isterseniz de mevcut kanallar içerisinde diğer kullanıcılarla iletişime geçiyorsunuz. Mesajların kayıt altında tutulması, sadece tek tuşa basarak sesli iletişim gibi avantajlarının yanında uygulamanın iOS, Android ve BlackBerry’nin yanı sıra masaüstü sistemlerde de kullanılması iletişimi başka bir boyuta taşıyor.

Farklı kanallarla da değişik sohbetlerin içine girebileceğiniz uygulamayı aşağıdaki adreslerden ilgili işletim sistemi için hemen indirebilirsiniz.


Uygulamayı İndirin

Uygulamayı App Store'dan indirmek için tıklayın.

Uygulamayı Google Play Store'dan indirmek için tıklayın.

Uygulamayı BlackBerry App World'den indirmek için tıklayın.



Eklenme tarihi: 8.06.2013

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler