YouTube için Kullanıma Çıkan Yeni Özellikler

YouTube için Kullanıma Çıkan Yeni Özellikler

Kullanıcılar tarafından en çok tercih edilen video platformu YouTube , birçok yeni özellikle gündemde!

Sürekli gelişmeyi sürdüren, yeniliklerle karşımıza çıkan YouTube kullanışlı hale gelmeye devam ediyor. En son güncellemeyle inceleme ve eğitim videolarında güzel bir özelliğe sahip olan platform gerek mobil gerek masaüstü sürümünde hızlı bir alt yapı ile karşımıza çıkıyor. Bu özellik şu an için sınırlı bir kitlede bulunuyor ve içerik üreticinin videolar için hazırladığı zaman listesi üzerinde çalışıyor. İçerik üreticiler 30.dakikada kamera testi var ya da 40.dakikada performans testi var gibi liste hazırlıyor. Kişiler bunların üzerine basarak videodaki ilgili bölüme kolaylıkla geçebiliyor.

İlerleyen zamanlarda yapay zekan ile da otomatik olacağı düşünülen özellik kullanıcılar için oldukça pratik olacağa benziyor.
Bunun yanı sıra YouTube’a yakın zamanda TikTok’un benzeri olan Shorts özelliğinin de gelmesi bekleniyor. YouTube’taki Shorts özelliği için YouTube’un hazır müzikleri de kullanılabilecek. Şimdilik sadece bazı kullanıcılarda test edilen özellik yıl sonuna kalmadan tüm kullanıcılara açılacak gibi görünüyor.



Eklenme tarihi: 15.04.2020

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler