Yahoo’dan günün haberlerini "2 atomla" öğrenebileceğiniz bir uygulama

Yahoo’dan günün haberlerini

Yahoo’nun CES 2014 Fuarı’nda tanıttığı yeni mobil uygulaması News Digest, mobil haberciliğe yeni bir boyut getiriyor. Yalnızca iOS işletim sistemli cihazlar için geliştirilen uygulama, kullanıcılarına sabah ve akşam olmak üzere günde 2 kez gündemdeki konulara ilişkin gelişmeleri ‘atom’ adını verdiği bildirimler halinde bildiriyor. News Digest, politika, ekonomi, teknoloji gibi pek çok kategoriden hazırladığı bu haberleri Reuters, Accociated Press, Business Insider, Sky News gibi kaynaklardan topluyor.

Atom adı verilen gündeme dair bilgiler yalnızca metin olarak değil, kimi zaman görüntü, infografik, harita, video ya da Wikipedia alıntıları halinde gelebiliyor. New Digest, günde bu iki dozla ne olup bittiğine dair en önemli bilgileri edinebileceğinizi iddia ediyor. Yani teknoloji çağının hızlı bilgi akışına kısıtlı zaman içinde en iyi şekilde katılmanızı sağlıyor.

Haberleri hem belirlenmiş algoritmalar hem de editoryal anlamda insan gücü kullanılarak belirleniyor. News Digest’in tanıtım videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.


Uygulamayı İndirin

Uygulamayı App Store'dan indirmek için tıklayın.



Eklenme tarihi: 12.01.2014

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler