Xperia XZ Premium Kılıfları İçin Adres MobilCadde

Xperia XZ Premium Kılıfları İçin Adres MobilCadde

Sony’nin yeni amiral gemisi Xperia XZ Premium kılıfları MobilCadde.com’da en çok çeşitle sizi bekliyor. Akıllı telefonunuzun parlak krom ve deniz siyahı renk seçenekleriyle tam uyum içerisinde olacağı bu kılıflar hoş bir görüntü sağlarken, telefonunuzda koruma sağlayarak size rahat bir kullanım sunacaktır.

Akıllı telefonlar için neredeyse zorunlu bir aksesuar haline gelen telefon kılıflarının Xperia XZ Premium ile uyumlu silikon, rubber, deri ve daha birçok çeşidi mevcut. Hatta size sunulan seçenekler bununla da sınırlı değil. Dilerseniz baskılı kılıfları ya da kişiye özel kılıfları da tercih ederek kılıfınızı kişiselleştirebilirsiniz.

Suya dayanıklı IP65/68 sertifikalı akıllı cihazınız için su altında çekim yapmak için ihtiyacınız olan diğer tüm aksesuarlar da MobilCadde.com’da. Su geçirmez selfie çubuğu ya da su geçirmez kılıflar da severek kullanacağınız ürünlerdendir.
5.5 inç genişliğinde, 4K görüntü kalitesine sahip ekranlı Xperia XZ Premium’la video ve film izlemek standlı kılıflar sayesinde oldukça rahat ve kolay. Kullanırken size kolaylık sağlayacak stand özellikli kılıfların birçok renk seçeneği de mevcut. Cihazınızla bire bir uyumlu olan bu kılıflar sayesinde telefonunuzun tüm özelliklerini sorunsuz bir şekilde kullanabileceksiniz. Hatta hızlı ve güvenli bir şekilde telefonunuzun kilidini açmanızı sağlayan parmak izi sensörünüz de buna dahil.

Xperia XZ Premium kılıf çeşitleri aynı gün kargo seçeneğiyle sahip olmak için MobilCadde.com’a gelerek siparişinizi oluşturabilirsiniz. Üstelik yapacağınız her 20 TL ve üzeri alışverişlerde kargo ücretsiz.



Eklenme tarihi: 6.05.2017

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Tuğba Oral
twitter.com/tugbisss_

Mobil Aksesuar Marketi

Cep telefonu aksesuarları

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler