Seramik kasaya sahip Xiaomi Mi MIX için ilk dayanıklılık testi

Seramik kasaya sahip Xiaomi Mi MIX için ilk dayanıklılık testi

Ön yüzünün yüzde 90'dan fazlası ekranla kaplı olan 6,4 inçlik yeni Xiaomi Mi MIX, konsept telefonları andıran tasarımı dışında seramik materyal kullanılan kasasıyla da öne çıkıyor. Günümüzde birçok telefonun ana kasa malzemesi olan anotlanmış alüminyumdan çok daha dayanıklı olan seramik, Mi MIX'i piyasada rakipsiz kılıyor.

Kısa süre önce flaş satışlarla tüketicinin beğenisine sunulan telefon, çok geçmeden meşhur Youtube kanalı JerryRigEverything tarafından dayanıklılık testine tabi tutuldu. Standartlara uygun ön panel camı dışında geri kalan neredeyse tüm dış yüzeylerinde seramik materyal kullanılan Mi MIX, çizilmelere karşı neredeyse safir cam kaplı bir cihaz kadar direnç gösteriyor.

Apple'nin parlak yüzeyli bir telefon üretmek için özel işlem uyguladığı simsiyah (Jet Black) iPhone 7 sürümünden daha etkileyici bir görünüm elde eden ve çok daha dayanıklı bir telefon ortaya çıkaran Xiaomi, 2016'nın belki de en güzel mobil cihazına imza atmış. Sınırlı üretim kapasitesi nedeniyle Çin dışında satışa çıkıp çıkmayacağı bilinmeyen Mi MIX'in dayanıklılık testini aşağıdan izleyebilirsiniz.



Eklenme tarihi: 17.11.2016

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler