Xiaomi 12 Ultra Geliyor!

Xiaomi 12 Ultra Geliyor!

Teknoloji devlerinden Xiaomi güçlü bir akıllı telefonla piyasaya girmeye hazırlanıyor. Oldukça iddialı özelliklerle ve performansla gelmesi beklenen Xiaomi 12 Ultra şimdiden ses getirmeye başladı.

Yakın zamanda Çin’de tanıtılacak olan Xiaomi 12 Ultra’nın Leica marka kameraya sahip olması bekleniyor. Yeni akıllı telefonun 4680 mAh batarya gücüne sahip olacağı da sızıntılar arasında. Xiaomi 12 Pro’dan biraz büyük batarya hacmine sahip. Serinin Ultra modelinde, 50W kablosuz ve 120W kablolu hızlı şarj imkanları da bulunacak. Daha önceki Mi 11 Ultra modelinin tam aksine Mi 12 Ultra modeli daha hızlı bir şekilde kullanıcılara şarj imkanı sunacak.

Paylaşılan sızıntılara göre yeni Xiaomi 12 Ultra’nın AMOLED panele sahip olması bekleniyor. 2K çözünürlüğe ve 120Hz yenileme hızının yanı sıra HDR10+ desteğinin de bulunması beklenen akıllı telefonun kamera sistemi Mi 11 Ultra’ya benzer özellikler taşıyacak. Bilgileri paylaşan kaynağa göre 50 MP + 48 MP + 48 MP üçlü kamera sisteminin kullanıcılarla buluşacağı öngörülüyor. Yukarıda da belirttiğimiz gibi Leica marka sensörün yer alacağı akıllı telefonun sensörlerinden birinin 5x periskop lens olacağı da konuşuluyor.

Resmi olarak onaylanmasa da Xiaomi 12 Ultra’nın Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1 SoC tarafından da desteklenmesi bekleniyor. Üstelik ekran içi parmak izi tarayıcısının yer alacağı konuşuluyor. Kutudan Android 12 işletim sistemli MIUI 13 ile çıkması beklenen Xiaomi Mi 12 Ultra’nın piyasaya ne zaman çıkacağı ise şu an için bilinmiyor.



Eklenme tarihi: 11.02.2022

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler