Windows Phone için WhatsApp yeniden indirmeye sunuldu

Windows Phone için WhatsApp yeniden indirmeye sunuldu

Windows Phone 8 işletim sisteminin bazı kullanıcılarını etkileyen ciddi bir uyarı sorunu nedeniyle iki hafta önce kaldırılan WhatsApp mobil iletişim uygulaması, yeniden Windows Phone Store mağazasına geri döndü. 2.11.490.0 sürüm numarasını taşıyan uygulamanın yeni versiyonu, kaldırılmasına neden olan sorunun çözümüyle birlikte bazı yeni özellikleri de beraberinde getiriyor.

Windows Phone için WhatsApp uygulaması son güncellemeyle, sohbetler için arkaplan desteği, Broadcast listeleri, gizlilik seçenekleri, resim ve videoları otomatik indirme ayarları, WP8 GDR3 ve üstü sürümlere sahip cihazlar için alternatif uyarı sesleri ve bazı iyileştirmeleri popüler servisin kullanıcılarına sunacak.

Windows Phone 7.5, 8.0 ve 8.1 sürümlerine destek sunan WP platformunun resmi WhatsApp uygulaması, Microsoft ve uygulamanın geliştiricilerinin işbirliği sonucu düzeltilerek yeniden indirmeye sunuldu. Ancak WhatsApp'sız geçen iki hafta, mart ayındaki kesintide de olduğu gibi alternatif servislere yaradı. Özellikle Telegram Messenger uygulamasının bu periyotta Windows Phone'ye port edilmesi, Rus geliştiriciyi WP ekosisteminde de rekabetçi bir konuma getirmeye yetti.


Uygulamayı İndirin

Uygulamayı Windows Phone Market'den indirmek için tıklayın.



Eklenme tarihi: 31.05.2014

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler