Where's My Water? 2 oyunu iOS, Windows ve Windows Phone için ücretsiz olarak yayımlandı

Where's My Water? 2 oyunu iOS, Windows ve Windows Phone için ücretsiz olarak yayımlandı


İlk oyunu iki yıl önce mobil platformlar için satışa sunulan Where's My... serisinin başlangıç yapımı, yeni sürümüyle iOS ve Windows kullanıcılarıın beğenisine sunuldu. Piyasada elde ettiği satış rakamlarıyla Disney'in mobil oyun sektörüne yönelik yatırımlarını yeniden şekillendiren Where's My Water'in ikinci versiyonu, bugün eğlence endüstrisinin meşhur ismi Disney tarafından dağıtılmaya başladı.

Where's My Perry ve Where's My Mickey isimli oyunlarla genişleyen serinin son yapımı Where's My Water 2, çıkış oyunundaki üç farklı karakteri bir araya getiriyor. Freemium iş modelini benimseyen ücretsiz oyunda, Swampy, Allie ve Cranky isimli karakterlerin farklı türdeki oynanışları 100 civarında yeni bölüm içerisine değişik bulmaca çeşitleriyle yayılmış. Oyuncu, bu bulmacaları tamamlamanın yanı sıra yeni Duck Dash ve mücadele modlarıyla da Where's My serisinin kendine özgü oynanışını tecrübe edebilecek.

Disney bünyesindeki Creature Feep tarafından geliştirilen Where's My Water? 2, iOS 5.1 ve üstü sürümlerin yüklü olduğu iPhone 4, 4S, 5, iPod touch 4, 5, iPad 2, 3, 4 ve iPad mini ile uyumlu olarak geliyor. Enerji sistemi nedeniyle sürekli oynanış için uygulama içi ödeme sistemini kullanmayı zorunlu tutan Disney'in yeni mobil oyunu için hazırladığı tanıtım videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.

Oyunun Windows ve Windows Phone işletim sistemleri için geliştirilen versiyonları şuan içerik mağazalarında yayımlanmış değil. Android için Where's My Water? 2 içinse oyunun önümüzdeki günlerde Google Play Store ve Amazon Appstore'ye giriş yapacağı ifade ediliyor.



Yazar: Bilal Akgündüz


Uygulamayı İndirin

Uygulamayı App Store'dan indirmek için tıklayın.



Eklenme tarihi: 12.09.2013

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler