WhatsApp’a Fotoğraf Sansürleme Özelliği Geliyor

WhatsApp’a Fotoğraf Sansürleme Özelliği Geliyor

Milyonlarca kişi tarafından kullanılan WhatsApp uygulaması sürekli olarak yeni özellikleri kullanıcılarla buluşturuyor. Mesajlaşma özelliğinin yanı sıra, kullanıcılara fotoğraf paylaşma imkanı da sunan WhatsApp Fotoğraf Sansürleme özelliği de sunacak.

WhatsApp tarafından yeni geliştirilen Fotoğraf Sansürleme özelliği henüz ön geliştirme aşamasında. Söz konusu özellik sayesinde kişiler göndermek istedikleri fotoğrafların, belirledikleri kısımlarını bulanıklaştırabilecek.

WABetaInfo tarafından geliştirilen özellik, kullanışlı olacağa benziyor. Şu ana kadar WhatsApp’a gelen özelliklerle, uygulama oldukça gelişmişti. Aynı şekilde kullanıcılar da bu özellikler sayesinde uygulamayı da daha etkin bir şekilde kullanabiliyor.

WhatsApp Fotoğraf Sansürleme Özelliği Nasıl Kullanılır?


WhatsApp fotoğraf sansürleme özelliğini kullanmak gayet kolay olacak. Fotoğrafı düzenleyeceğiniz alandaki su damlası şeklinde olan ikona dokunmanız gerekmektedir. Sonrasında fotoğrafta bulanıklaşmasını istediğiniz kısmı parmağınızla ayarlayabilirsiniz. Bu kadar basit.



Bildiğiniz gibi buna benzer bir özellik daha önce bulunmuyordu. Bu gibi bir işlemi yapabilmek için kullanıcılar üçüncü parti uygulamalara ihtiyaç duyuyordu. Ama şimdi herhangi bir uygulama kullanmaya gerek kalmadan, direkt WhatsApp uygulamasının içerisinde istediğiniz fotoğrafın, dilediğiniz kısmını bulanıklaştırabilirsiniz.




Eklenme tarihi: 1.07.2022

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler