WhatsApp Uygulamasına Yeni Özellikler!

WhatsApp Uygulamasına Yeni Özellikler!

Popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp, 3 yeni özellik ile kullanıcıyla buluşacak! Diğer mesajlaşma uygulamalarına göre sık aralıklarla gelen güncellemelerle kullanıcıların beğenisini toplayan uygulama kullanışlı yeni özellikleriyle karşımızda.

Kullanıcılara daha pratik bir kullanım sunacak olan WhatsApp , tıpkı Telegram’da olduğu gibi kendini yok eden mesajlar gibi kişilerin mesajlarda zamanlayıcı kullanabilmesini sağlayacak. Belirlenen zaman bittikten sonra mesajlar otomatik olarak sohbetten silinmektedir.

Gelmesi beklenen bir diğer özellik ise sohbet yedeklemelerinde şifre koruması. Şu ana kadar WhatsApp’ta şifre ile konuşmaları yedekleme özelliği yoktu. Alınan duyumlara göre gizlilik konusunda kullanıcıları güvence altına almak isteyen uygulama ile sohbet içeriklerinizin görüntülenmesini engelleyebilirsiniz.

Son özellik ise son zamanlarda yanlış bilgi yayılmasını engellemek için. Paylaşılan medyayı indirmek için kullanıcılara otomatik indirme için özellikler sunulacak. Söz konusu özellik ile aynı zamanda telefonların depolama alanında da gereksiz yere yer kaplanmamış olacak.



Eklenme tarihi: 20.04.2020

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler