Whatsapp Mesaj İletmeyi Sınırladı!

Whatsapp Mesaj İletmeyi Sınırladı!

Geçtiğimiz günlerde Whatsapp’a yeni bir özellik geldi. Covid-19 salgınıyla ilgili yanlış bilgilerin önüne geçmek ve geniş kitlelere yayılmasını engellemek amacıyla mesaj gönderimine kısıtlama getirdi. Gelen bu kısıtlama ile kullanıcılar bir mesajı en fazla bir konuşmaya gönderebilecek.

Covid-19 salgınıyla birlikte oldukça hızlı bir şekilde yayılan yanlış bilgilerden dolayı birçok şikayet alan Whatsapp mesaj iletimini sınırladı. Konuyla ilgili açıklama da yapan şirket, tüm mesajların kötü amaçlı olmadığını, birçok eğlenceli ve anlamlı paylaşımların da kullanıcılar arasında iletildiğini belirtti. Bunun yanı sıra insanların Whatsapp’I kullanarak sağlık çalışanlarını da destekledikleri toplu etkinlikler oluşturduklarına dikkat çekerek, kullanıcılar tarafından bunaltıcı bulunan mesajların iletiminde, mesajların yayılmasını yavaşlatmak amacıyla böyle bir uygulama içerisinde bulunduklarını da belirtti.

Dünyada ortalama 2 milyar kullanıcısı bulunan Whatsapp, Covid-19 salgını başladığından beri Dünya Sağlık Örgütü ve birçok sağlık bakanlığıyla da işbirliklerinde bulunduğunu belirtti.



Eklenme tarihi: 9.04.2020

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler