WhatsApp Kaybolan Mesajlar Nasıl Saklanır?

WhatsApp Kaybolan Mesajlar Nasıl Saklanır?

WhatsApp Kaybolan Mesajlar özelliğini kullananlara bir yenilik var. En son kullanıcılara sunulan Android Beta sürümünde yeni bir özellik ortaya çıktı. Söz konusu özellik sayesinde kaybolan mesajlar modu açık ise sohbetlerinizdeki mesajların bazıları otomatik olarak silinmiyor. İstediğiniz mesajları dilediğiniz kadar, zaman sınırı olmadan saklayabileceksiniz. Bu yeni özelliğin bütün kullanıcılara ne zaman sunulup sunulmayacağı henüz belli değil.

Her günler milyarca kişinin kullandığı mesajlaşma programının kaybolan WhatsApp mesajlarına getirdiği yenilik 2.22.7.4 Android beta sürümünde ortaya çıktı. Birçok kullanıcı için bu özellik oldukça kullanışlı olacağa benziyor.

WhatsApp’ta bir sohbette ya da bir grupta mesajlar belli bir süre sonra otomatik olarak silinebiliyor. Bazen sizin için önemli olan mesajları saklamak isteyebilirsiniz. Yeni sürümde saklamak istediğiniz mesajları, kaybolan mesajlar modu açıkken bile saklayabilirsiniz.

Güncelleme yayınlandıktan sonra, kaybolan mesajlar modu açık olan bir sohbete girerek, silinmesini istemediğiniz mesaja uzun süre basılı tuttuktan sonra, karşınıza açılır bir menü çıkmaktadır. Sonrasında mesajı kalıcı olarak saklamanızla ilgili bir seçenek göreceksiniz. Aynı şekilde mesajı saklamaktan vazgeçerseniz yine aynı işlemi yapabilirsiniz.



Eklenme tarihi: 11.03.2022

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler