Vodafone LG G2 kampanyası

Vodafone LG G2 kampanyası

LG’nin son teknoloji harikası LG G2, geçtiğimiz ay Türkiye’de piyasaya çıkmıştı. Özellikle arka kısmı hariç hiçbir yerinde tuş bulunmaması, 5.2 inçlik Full HD IPS LCD dev ekranı ve kamera özellikleriyle öne çıkan LG G2’ye Vodafone kullanıcıları çeşitli paket seçenekleriyle 24 veya 36 ay taahhütle sahip olabiliyorlar.

Vodafone aboneleri, 24 ay taahhütle Red Elite üzerine 50 TL, Red üzerine 65 TL, Red Classic üzerine 75 TL, Genç Avantaj Ekstra üzerine 75 TL; 36 ay taahhütle Red Elite üzerine 25 TL, Red üzerine 50 TL, Red Classic üzerine 55 TL ek ödeme karşılığında cihazı edinebilirler.

Tavsiye edilen peşin fiyatı Vodafone Cep Merkezleri’nde 1.599 TL olarak belirlenen LG G2’nin en çok konuşulan özelliği 13 MP kamerasının fotoğraf veya video çekerken merceğinizi sabitleyen optik görüntü sabitleme (Optik Görüntü Sabitleyici) teknolojisini bünyesinde barındırması. Bu sayede fotoğraflarınız daha nadir bulanıklaşacak ve videolarınızda daha az titreme olacak.

LG G2’nin kamerasının söz konusu özelliğiyle ilgili çekilen ve Youtube’de izlenme rekorları kıran reklam filmini aşağıdan izleyebilirsiniz.



Eklenme tarihi: 8.11.2013

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler