Vodafone Teknosa bilgisayar kampanyası

Vodafone Teknosa bilgisayar kampanyası

Vodafone ile Teknosa’nın 1.000 TL indirim kuponu sağlayan kampanyası yeniden başladı. 31 Aralık 2010 tarihine kadar, Vodafone Cep Merkezlerine gelerek kampanyaya özel 1 GB veya 5 GB internet paketine 24 ay abone olarak, 1.000 TL'lik Teknosa İndirim Çekine sahip olabilirsiniz. Üstelik Vodafone Mobil Modem hediye.

Ücretlendirme:

  • 1 GB kotalı internet: 65 TL x 24 ay = 1.560 TL
  • 5 GB kotalı internet: 75 TL x 24 ay = 1.800 TL

Ödeme şekli:
Vodafone Aboneleri kampanya kapsamında ilk 12 aylık taahhüt tutarını anlaşmalı bankaların kredi kartları ile ödeyeceklerdir; 13. fatura dönemi itibariyle aylık taahhüt tutarı abonenin faturasına yansıyacaktır.

Kampanyaya nasıl katılacağım?
Kampanyadan yararlanabilmek için önce Vodafone Cep Merkezlerinden birine giderek kampanyaya özel 3G internet paketlerine üye olmanız gerekmektedir. Üyeliğiniz sonunda size, Teknosa Mağazalarında kullanabileceğiniz ve tüm bilgisayarlarda geçerli olacak 1.000 TL değerinde hediye çeki verilecektir.

3G internet bağlantısı hakkında
3G bağlantısı, kapsama alanına, coğrafi koşullara göre değişiklik gösterebilir. 3G internet hızı, şebeke yoğunluğuna, kullanılan cihaza ve bağlanılan siteye göre değişebilir. 3G kapsamasının sağlanamaması durumunda süper hızlı mobil internetten yararlanılamaz ancak cihaz/servis uygunluğu doğrultusunda EDGE/GPRS bağlantısına geçiş yapılarak mobil internet hizmetinin devamlılığı sağlanabilir.

Kotayı aşarsam ne olacak?
Seçtiğiniz paketin kotasını aşmanız durumunda her 10 MB’lık kullanım karşılığında 0,5 TL öderler. Bir fatura dönemi içerisinde, aylık sabit ödemeniz dışında, veri kullanımlarından dolayı en fazla 100 TL ücret ödersiniz.

Kampanya detayları:
  • Kullanmadığınız veri miktarı bir sonraki aya devretmez.
  • Seçilen paketleri sadece yurt içinde kullanabilirsiniz.
  • Bilgisayar tutarı indirim çeki tutarından düşük ise, abone kalan tutar için herhangi bir ürün alımı yapabilir.
  • İndirim çeki tek kullanımlık olup bölünerek kullanılamaz; bakiyesi için para üstü, hediye çeki vb talep edilemez.

Hediye mobil modemle ilgili
Kampanya kapsamında verilen hediye mobil modemin içerisinde faturalı bir hat bulunduğundan dolayı 1 yıl içerisinde ödemeniz gereken 43.1 TL’yi eşit taksitlerle ödersiniz. Sonraki yıllar için bu ücret aylık 1 TL’dir.



Eklenme tarihi: 28.04.2010
Kaynak: Ahmet Selman Özdemir

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler