Vodafone İş Ortağım’da meslek gruplarına özel çözümler

Vodafone İş Ortağım’da meslek gruplarına özel çözümler

GSM operatörlerinin kullanıcılarına sunduğu kampanyalarla beraber meslek grupları için özel çözümleri de çeşitli avantajlar sunuyor. Vodafone İş Ortağım da Benim İşim çözümüyle doktorlar, avukatlar, eczacılar ve mimarlara iletişimlerinde farklı avantajlar, meslek grubuna yönelik mobil uygulamalar ve ayrıcalıklı müşteri hizmetleri gibi ayrıcalıklar tanıyor.


Vodafone İş Ortağım Benim İşim kampanyasında özellikle meslek gruplarına yönelik uygulamalar dikkat çekiyor. Doktorlar için Akıllı Randevu Takip uygulaması, Akıllı Tıp Asistanı uygulaması, mimarlara yönelik Akıllı Mimar Tasarım uygulaması ve avukatlara yönelik Akıllı Dava Takip uygulaması bu meslek gruplarındaki kullanıcıların işlerini takip etmede kolaylık sağlıyor.

Bu uygulamaların yanında, konuşma paketleri ve cihaz kampanyaları da farklı avantajlar sunuyor. Benim İşim Mega tarifesi kullanan bir abone Samsung Galaxy S3 ya da Galaxy S3 Mini’ye 36 aylık sözleşme ile yanında her yöne 2 bin dakika konuşma, 2 bin SMS ve 2 GB İnternet paketiyle birlikte ayda 99 TL ödeyerek sahip oluyor. Abone eğer akıllı telefon sahibiyse bu tarife aynı avantajlarla beraber ayda 69 TL’ye düşüyor. Yine aynı kampanya içerisinde Süper Paket seçen Benim İşim abonesi, bin dakika konuşma, bin SMS ve 1 GB İnternet paketi için ayda 49 TL ödeyerek bu avantajlardan yararlanabilecek.



Eklenme tarihi: 15.01.2013

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler