Vodafone Hesabını Bilen Tarife 2012

Vodafone Hesabını Bilen Tarife 2012

Vodafone Yeni Hesabını Bilen Tarife ile faturalı hatlarda yeni bör dönemi başlattı. Bu tarifede faturalı hattınızı sanki ön ödemeliymiş gibi kullanabiliyorsunuz. Paket sınırlaması ve anlık fatura bilgisi hizmeti tarifenin yeniliklerinden.

HTC Sensation XLHesabını Bilen Mini tarifesi:

  • Aylık sabit ücret: 15 TL
  • Her yöne konuşma: 200 dakika
  • Her yöne Mesaj: 20 SMS
  • 20 MB kotalı internet

Hesabını Bilen Midi tarifesi:
  • Aylık sabit ücret: 25 TL
  • Her yöne konuşma: 500 dakika
  • Her yöne Mesaj: 50 SMS
  • 50 MB kotalı internet

Paket sınırı aşmama
Hesabını Bilen Tarifeler'deki aylık paketinizin tamamını kullandığınızda hattınız bir sonraki fatura dönemine kadar yalnızca dışarıdan gelen arama ve mesajlara açık olacak şekilde kalıyor. Böylece farkında olmadan paketinizi aşamıyorsunuz.

Tek mesajla ek paket alma
Eğer ayın geri kalanında kullanımınıza devam etmeniz gerekiyorsa 7999'a EKLE yazıp göndererek hemen 5 TL'lik Ek Paket alabiliyor ve bu paketi tüm iletişim ihtiyaçlarınızda kullanabiliyorsunuz. Ek Paket'ten yapacağınız her yöne konuşmalarınızın dakikası da 10 kuruş

Anlık Paket Sorgulama *7999#
Türkiye'de bir ilk olan ve faturalı hattın anlık kullanım detayına ulaşabildiğiniz serviste *7999#'yi arayarak paketinizin durumunu öğrenebiliyorsunuz.

TL Yükleyebilme imkanı
Bir faturalı hatta sahip olsanız da mesajla ek paket almanın dışında ön ödemeli aboneler gibi TL kartları ile hattınıza kredi yükleyebilirsiniz. Hattınızda kalan kredi miktarını öğrenmek için *123#'yi aramanız yeterli.

Tarifeye nasıl geçebilirim?
Mini Paket için HBMINI, Midi paket için ise HBMIDI yazıp 7999'a göndermeniz gerekiyor.



Eklenme tarihi: 21.01.2012
Kaynak: Ahmet Selman Özdemir

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorumlar

süleyman Karabudak - 6.01.2015 21:06:00
tarife sürem doldu,bana mesaj geldi yenileyelim ve 24tl olsun diye, ben diyer tarifelere bakacağımı söyledim ve baktım mevcut tarifemin daha uygun ulduğunu düşünüyorm yenilemek istiyorum.
Sen de yorum yap
Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler