Vivo X Fold Çıkış Tarihi Belli Oldu!

Vivo X Fold Çıkış Tarihi Belli Oldu!

Katlanabilir akıllı telefon piyasasında son zamanlarda birçok marka telefon karşımıza çıkmaktadır. Akıllı telefon pazarına yakın zamanda giren Vivo da ilk akıllı katlanabilir telefonu Vivo X Fold ile kullanıcıların karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Çinli teknoloji firması Vivo, yeni katlanabilir telefonunu X Fold’u iki hafta sonra piyasaya çıkartacak. Diğer katlanabilir akıllı telefonlarda olduğu gibi Vivo X Fold da kitap şeklinde açılabilir bir tasarıma sahip olacak. Tasarım olarak bakılacak olursa, Vivo katlanabilir telefon, piyasadaki bazı katlanabilir telefonlara da çok benziyor diyebiliriz.

Vivo X Fold, 11 Nisan’da Tanıtılacak


Vivo, X Fold’un 11 Nisan’da tanıtılacağını söyledi. Mevcut verilere bakıldığında yeni akıllı cihazın 8 inç panele sahip olduğu görülmektedir. Çözünürlüğü ise QHD+ olan akıllı telefon kullanıcıların yüzünü güldürecek.



Henüz kesin olmamakla beraber Vivo X Fold’un 6.53 inç ekran büyüklüğü ile gelmesi de bekleniyor. Yeni akıllı telefonun ana kamerası Zeiss ile geliştirilmiş. Kamera tasarımı ise dört optik modülden oluşacak.



Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1 ile gelecek olan Vivo X Fold 3.0 GHz’a kadar sekiz çekirdekli işlemciye sahip. Son yıllarda birçok akıllı telefonda bulunan kablosuz şarj özelliği yeni Vivo X Fold’ta da bulunacak. Bunun yanı sıra 4600 mAh pil ömrüne de sahip olacak.




Eklenme tarihi: 31.03.2022

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler