Vine uygulamasına özel video paylaşım ve mesajlaşma desteği eklendi

Vine uygulamasına özel video paylaşım ve mesajlaşma desteği eklendi

Ünlü paylaşım platformları birer birer kişisel mesajlaşma fonksiyonuyla güncelleniyor. Facebook'un Instagram'ı Instagram Direct fonksiyonu ile birlikte yenilemesinden sonra bu platformun en önemli rakibi Vine de özel paylaşım ve mesaj gönderim desteğine kavuştu. Artık Vine kullanıcıları istedikleri kişiye özel olarak video paylaşımı veyahut mesaj gönderimi yapabilecekler.

Vine Message ya da kısaltılmış haliyle VM sayesinde platformun kullanıcılarına, arkadaşları, takipçileri veya diğer kullanıcılarla özel paylaşımda bulunabilme fırsatı sunacak. Bununla da yetinmeyen kısa video paylaşım ağı, kısa mesaj ve e-posta yoluyla rehberinizdeki Vine hesabı olmayan kişilere de gönderimde bulunabilmeyi mümkün kılmış. Şimdilik sadece bire bir sohbetlere destek sunan uygulama, yeni özelliğini ikiye ayırıyor. İlk kısımda arkadaş ve takip edenler, diğer kısımda ise ilk grubun dışında kalan kullanıcılar bulunuyor. Bu sayede kullanıcı, isteğe bağlı olarak diğer kullanıcıların kendisine mesaj yollamasını engelleyebilecek.

Vine 2.0.0 güncellemesiyle Android ve iOS uygulamalarına kazandırılan yeni fonksiyona ek olarak bazı performans iyileştirmeleri ve sorun çözümleri de bu yükseltmeye eşlik edecek. Uygulamanın App Store ve Google Play Store bağlantılarına aşağıdan ulaşabilirsiniz.


Uygulamayı İndirin

Uygulamayı App Store'dan indirmek için tıklayın.

Uygulamayı Google Play Store'dan indirmek için tıklayın.



Eklenme tarihi: 4.04.2014

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler