Video paylaşım platformu Vine, 40 milyon kullanıcıya ulaştı

Video paylaşım platformu Vine, 40 milyon kullanıcıya ulaştı


Twitter, geçen sene satın aldığı New York merkezli girişim tarafından geliştirilen video paylaşım servisiyle milyonlarca kullanıcıya sahip bir hayran kitlesi oluşturmayı başardı. Ocak ayının sonuna doğru ilk olarak iOS işletim sistemi için indirmeye sunulan Vine isimli uygulama, kısa sürede Apple App Store'nin en çok indirilen ücretsiz içerikleri arasına girmişti.

iOS sürümü yayımlandıktan yaklaşık dört ay sonra 13 milyon kayıtlı kullanıcıya ulaştıklarını açıklayan sosyal paylaşım ağının yetkilileri, takip eden günlerde Android versiyonunu da tüketicilerin kullanımına sunmuştu. Bu gelişmelerin ardından üç aylık bir dönem geride kaldı ve internet firmasından yeni bir açıklama daha geldi. Vine, resmi Twitter hesabından paylaştığı son mesajında, kayıtlı kullanıcı sayısının 40 milyonu aştığını dile getirdi. Bu seviyeye sadece 7 ayda yükselmeyi başaran kısa video paylaşım servisinin aylık aktif kullanıcı sayısı hususunda herhangi bir bilgilendirme yapılmadı.

Android uygulaması dağıtılmaya başladıktan sonra kullanıcı sayısını dörde katlayan Vine'nin son Android güncellemesiyle, yorumlardaki etiketlere otomatik tamamlama ve yorumlara Vine kullanıcılarını ekleyebilme desteği sunmaya başladığını hatırlatalım.



Yazar: Bilal Akgündüz


Uygulamayı İndirin

Uygulamayı App Store'dan indirmek için tıklayın.

Uygulamayı Google Play Store'dan indirmek için tıklayın.



Eklenme tarihi: 22.08.2013

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler