Uygun Fiyatlı Samsung Galaxy M13 Tanıtıldı!

Uygun Fiyatlı Samsung Galaxy M13 Tanıtıldı!

Yakın zamanda Türkiye’ye gelmesi beklenen Samsung Galaxy M13 sonunda duyuruldu. Fiyatı henüz belli olmayan Galaxy M13’ün uygun fiyatla tüketiciyle buluşacağı konuşuluyor.

Teknoloji devi Samsung gerek tasarımıyla gerek teknik detaylarıyla dikkat çeken akıllı telefonunu kullanıcılarla buluşturuyor. Her ne kadar klasik bir tasarıma sahip olsa da, en çok satan akıllı telefonlar arasına girmesi bekleniyor.

6.6 inç büyüklüğünde IPS LCD ekranla gelecek olan Galaxy M13 FHD+ çözünürlük sunacak. Selfie çekmeyi sevenler için 8 MP ön kamerası da bulunuyor. Telefonun parmak izi okuma sensörüne ise yan çerçeveden ulaşabilmek mümkün olacak.

Exynos 800 işlemci ile gelecek olan Galaxy M13, 4 GM RAM ve 128 GB’ye kadar desteklenen depolama alanı mevcut. Dileyen kullanıcılar microSD kart ile depolama alanını yükseltebilirler. Wi-Fi 5, Bluetooth, NFC, 3.5mm kulaklık girişine sahip olan akıllı telefon, 5000 mAh bataryaya sahip. Android 12 tabanlı One UI 4.1 işletim sistemiyle gelecek olan cihazın arkasında üçlü kamera kurulumu bulunuyor. 50 MP çözünürlüğe sahip olan Galaxy M13’te ayrıca 5 MP ultra geniş açılı kamera ve 2 MP derinlik kamerası da bulunuyor. Ayrıca Samsung’un kameralar için tasarlamış olduğu yapay zeka desteği de bu telefonda kullanıcılarla buluşacak.



Eklenme tarihi: 27.05.2022

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler