Twitter'in kurucusundan fotoğraflı soru-cevap uygulaması: Jelly

Twitter’in kurucu ortağı Biz Stone’un başında bulunduğu 8 kişilik bir ekibin geliştirdiği Jelly uygulaması, sosyal medyada yeni ancak hızla kullanıcı kazanan bir uygulama. İOS ve Android kullanıcılarının App Store ve Play Store’den ücretsiz olarak indirebildiği uygulama, kısaca özetlemek gerekirse arkadaşlarınızla soru-cevap yöntemi ile iletişim kurabilmenizi sağlayan bir uygulama.
Uygulamada, önce bir fotoğraf çekiyorsunuz ve fotoğrafta belirli bir yeri uygulamada bulunan kalem yardımıyla işaretleyerek objenin ne anlama geldiğini sorabiliyorsunuz. Fotoğrafı croplamak, zoomlamak ve hatta bir link ile paylaşmak da mümkün. Dünya genelinde tüm kullanıcılar fotoğrafı görüp size cevap vermeye çalışıyor. Eğer soruları cevaplamak isterseniz ekranınıza gelen sorulardan cevaplamak istediklerinizi cevaplayıp Answer butonuna tıklıyorsunuz.
Henüz çok yeni bir uygulama olmasına karşın pek çok soruya 20 ila 30 cevap verilmiş olması da uygulamanın potansiyelini gözler önüne seriyor. Uygulamaya Facebook ve Twitter hesaplarınızla bağlanabiliyor ve oradaki arkadaşlarınızla da sor veya cevap için paslaşabiliyorsunuz.
Uygulamayı İndirin
Eklenme tarihi: 12.01.2014
Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız
Popüler Haberler
Güncel Haberler
- Google Task Mate Uygulaması ile Nasıl Para Kazanılır?
- Instagram Kaybolan Mesajlar Özelliği Nasıl Kullanılır?
- Samsung One UI 3.0 Arayüzü Yayınlanmaya Başlayacak!
- Huawei Sound Kablosuz Hoparlör Tanıtıldı!
- WhatsApp Web'e Sesli ve Görüntülü Arama Özelliği Geldi
- Samsung Galaxy S20 FE Tanıtıldı! Fiyatı ve Özellikleri Neler?
- Apple MagSafe Nedir? Apple MagSafe Nasıl Kullanılır?
- İPhone 12 Kılıf ve Aksesuarları Mobilcadde’de Satışta!
- iPhone 12 Ne Zaman Çıkacak? iPhone 12'nin Tanıtım Tarihi Ne Zaman?
- Apple Watch 6 ve Apple Watch SE Türkiye Satış Fiyatı Belli Oldu!