Turkcell’den Mavi Marmara’da “mobil jeton” uygulaması

Turkcell’den Mavi Marmara’da “mobil jeton” uygulaması

Turkcell, Mobil Ödeme noktalarına bir yenisini daha ekledi ve Bostancı ile Adalar arasında sefer yapan Mavi Marmara motorlarını kullanan yolculara özel “mobil jeton” uygulamasını başlattı.

Jeton kuyruğu ve bozuk para derdini ortadan kaldırmayı hedefleyen Turkcell'in kampanyası kapsamında MARMARA yazarak cep telefonundan 3444’e kısa mesaj gönderen Turkcell’liler, mobil jetonlarıyla Mavi Marmara iskelelerinde geçiş üstünlüğü elde ediyor. SMS gönderiminin ardından cep telefonunuza gelen kodu turnikelerdeki cihaza okutmak yeterli oluyor. Turkcell Mobil Ödeme ile kolay, hızlı ve güvenilir şekilde eski ve yeni tüm model cep telefonuyla jeton satın alınabiliyor.

Mobil jetonun fiyatı, 5 TL olan Mavi Marmara jeton ile aynı ücrette. Jeton bedeli, faturalı hatlarda Turkcell faturasına yansıtılıyor, ön ödemeli hatlarda ise TL bakiyesinden düşülüyor. Turkcell Mobil Ödeme için gönderilen kısa mesaj ücreti ise 50 kuruş olarak hesaplanıyor.

Turkcell Mobil Ödeme ; 800’ü aşkın anlaşmalı iş yerinde tek bir SMS ile alışveriş ve ödemelerinizi kolay, hızlı ve güvenli bir şekilde cep telefonunuzdan yapmanızı sağlıyor.

Mobil ödeme sistemini bünyesinde bulunduran Avea ve Vodafone kullanıcıları da bu kolaylıktan çeşitli yollarla faydalanabiliyor.



Eklenme tarihi: 29.11.2013

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler