Turkcell Uçuran 2 GB Plus Paketi Hazır Kart Kampanyası

Turkcell Uçuran 2 GB Plus Paketi Hazır Kart Kampanyası

Turkcell Uçuran 2 GB Plus Paketi ile 2 GB internet, 1000 dakika konuşma ve 1000 SMS ayda sadece 40 TL. Ayrıca BiP ile ücretsiz mesajlaşabilir, BiP’te geçerli 1 GB internet ile sevdiklerinizi ister sesli, ister görüntülü ücretsiz olarak arayabilirsiniz.

BiP kullanımlarında geçerli 1 GB internet hakkı 4.5G Hediye BiP 1 GB Kampanyası kapsamında ücretsizdir. Yani BiP’de kullandığınız internet paketinizdeki 2 GB’tan düşmez.

Kampanyadan nasıl faydalanabilirim?
Uçuran 2 GB Plus Paketi’ni almak için UCURAN 2GB PLUS yazıp 2222’ye gönderebilirsiniz. Uçuran 2 GB Plus Paketi’ni ayrıca Turkcell bayilerinde POS kanalından nakit ödeme yaparak, Hesabı’mdan giriş yaparak veya IVR (Sesli Yanıt Sistemi) ile de alabilirsiniz.

Paketinizi satın aldıktan sonra iletilecek bilgilendirme SMS'inin ardından paketi kullanmaya başlayabilirsiniz. Paketinizi iptal etmediğiniz sürece 30 gün sonunda hattınızıda yeterli TL bakiyeniz olması durumunda otomatik olarak yenilenir.

Bu kampanyadan 30 günlük paket aboneliği süresince, Turkcell Bayi Nakit POS kanalı dışındaki kanallardan satılan paketler 1 kere; Turkcell Bayi Nakit POS kanalından satılan paketler ise 4 kere satın alınabilir.

Kampanyadan kimler faydalanabilir?
Uçuran 2 GB Plus Paketi’nden tüm Bireysel Hazır Kart'lı Turkcell müşterileri faydalanabilir.

Uçuran 2 GB Plus Paketi’ni nasıl iptal ederim?
IPTAL UCURAN 2GB PLUS yazıp 2222’ye göndererek paketinizi iptal edebilirsiniz.



Eklenme tarihi: 5.06.2017

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Tuğba Oral
twitter.com/tugbisss_

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler