Turkcell TVPlus

Turkcell TVPlus

Turkcell yeni servisi TVPlus’ı abonelerine sundu. TV Plus sayesinden internet üzerinden, 42’den fazla televizyonu izleme imkanı bulunuyorsunuz. Uygulama desteği sayesinde bilgisayardan, cep telefonundan veya tabletten servise bağlanıp televizyon izlemek mümkün.

Sony Xperia PFilmler 2 TL
TVPlus sayesinde istediğiniz programları en fazla 3 saat olmak üzere geriye sarabiliyorsunuz. Kaçırdığınız dizileri 2 TL’den başlayan fiyatlarla izleyebiliyorsunuz. Ayrıca servis üzerinden film kiralayabiliyorsunuz. Turkcell TVPlus’ın başlangıç paketini 1 Haziran’a kadar ücretsiz kullanabiliyorsunuz. Ücretsiz paketi almak için Turkcell TV Plus sitesinden kullanıcı girişi yaparak paketi onaylamanız gerekiyor.

Turkcell TV Plus Başlangıç Paketi
TV+ Başlangıç Paketi ile turkcelltvplus.com adresinden TV ile aynı anda canlı yayınları izleyebilir, izlediğiniz programı başına kadar geri sarabilir, durdurup yeniden izleyebilir, kaçırdığınız ya da yeniden izlemek istediğiniz dizilerin son bölümlerini ve filmler bölümünden bu pakete özel filmleri web sitesi üzerinden izleyebilirsiniz. Cep telefonunuz uyumlu ise TV+ uygulamasını indirerek, cepten ve tabletten dizilerin son bölümlerini ve TRT1 kanalını izleyebilir. Turkcell TV+ Başlangıç Paketi Mayıs sonuna kadar ücretsiz olup, Haziran’dan itibaren ayda 1,90 TL olacaktır.

Turkcell Platin ve Gold Müşterileri
Turkcell Platin ve Gold Müşterileri, Turkcell TV+ Standart Paket, Sinema veya Lig TV paketine üye olduklarında, 3 ay boyunca her hafta 1 filmi bedava izliyor. UCRETSIZ FILM yazıp, 1040’a gönderen Turkcell Gold ve Platinum müşterileri, izlemek istedikleri filmi seçip mesajla gelen kodu turkcelltvplus.com’daki Film bölümünde Kirala Seyret kategorisinde yer alan filmin kod bölümüne yazarak, her hafta diledikleri filmi ücretsiz izleyebiliyorlar. Kampanyadan yararlanabilmek için 31.12.2012’ye kadar Standart, Sinema veya Lig TV Paketini almanız gerekiyor. Turkcell TV+ Standart Paket ayda 5,90TL, Sinema Paketi ayda 9,90TL, Lig TV Paketi ise 14,90TL’dir.

Gnctrkcll abonelerine her hafta 1 film ücretsiz
Gnctrkcll aboneleri herhangi bir pakete üye olduklarında 2 ay boyunca her hafta 1 filmi bedava izleyecek. Ücretsiz film için GNCFILM yazıp 1040’a göndererek kod almanız gerekmekte.



Eklenme tarihi: 24.04.2012
Kaynak: Ahmet Selman Özdemir

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler