Turkcell SMS Plus

Turkcell SMS Plus

Turkcell, Türkiye’de ilk kez uygulanan bir sistem olan SMS+ ile artık kısa mesajlarınıza hükmetmenizi sağlıyor. Bu hizmet sayesinde artık kısa mesajlarınızı yönlendirebilecek, istenmeyen kısa mesajları engelleyebilecek ya da SMS’leri e-postanızda arşivleyip, mesajlarınıza otomatik imza ekleyebilirsiniz.

Konu hakkında açıklama yapan Turkcell Genel Müdür Yardımcısı Burak Sevilengül “Özellikle yönlendirme ve engelleme hizmetleri SMS kullanımında yeni bir dönemi işaret ediyor. İş ve özel amaçlı iki hattı bulunduğu için iki telefon taşımak istemeyen ve bu nedenle birindeki çağrıları diğerine yönlendirenler için SMS’ler sıkıntı oluşturuyordu. Aynı şey telefonunu unutan ya da şarjı bitenler için de geçerliydi. SMSYönlendirme servisi artık buna çözüm oluşturuyor. Ayrıca yoğun SMS trafiğinden ya da bazı numaralardan gelen SMS’lerden rahatsız olanlar kendileri için izin ya da engelleme listeleri oluşturabiliyor” dedi.

SMSEngelleme servisinden kullanıcı isterse kendi belirlediği 100 kişilik bir liste ile mesajlaşmaya izin verirken isterse de kendisine ulaşmasını istemediği 50 kişiyi engelleyerek yararlanabiliyor. Sadece kişiler arası kısa mesajları engelleyen sistemin yanında kullanıcılar SMSYönlendirme ile mesajları isterlerse e-posta adreslerine isterlerse başka bir Turkcell numarasına yönlendirebiliyorlar.

Turkcell bu hizmet kapsamında OtomatikİmzaSMS servisiyle beraber, kullanıcılarının mesajlarına otomatik olarak metin halinde kendi imzalarını ekleme şansı sunuyor. Bu hizmette Turkcell kullanıcılarına 40 karakter de hediye veriyor. Kullanıcılar bu sayede ister bir şarkı sözünü, isterse kendi takımıyla ilgili ya da resmi ünvanlarını mesajların sonlarına ekleyebiliyorlar. Turkcell SMSArşivleme sistemi sayesinde de abonelerinin mesajlarını istedikleri gibi saklamalarını sağlıyor.

SMS+ servisinden yararlanmak için kullanıcılar tüm hizmetler içinde aylık 1.99 TL ödemesi gerekiyor. Yine aynı şekilde genç Turkcell kullanıcıları Gece SMSPlus paketini alarak SMS+ özelliklerinden ücretsiz olarak yararlanabiliyor.

SMS+’a üye olmak için SMSPLUS yazarak 2222’ye göndermeniz yeterli. İsterseniz Turkcell Online İşlem Merkezleri’ ya da 532 arayarak da SMS+’a abone olabilirsiniz.

Sonrasında hizmetlerden yararlanmak için SMSYONLENDIR yazıp bir boşluk bırakıp mail adresi ya da telefon numarası yazıp 2222’ye göndererek SMS’leri yönlendirebilir, SMSARSIV yazıp bir boşluk e-mail adresi yazarak 2222 göndererek kısa mesajlarınızı arşivleyebilir. SMSIMZA boşluk imza metnini yazarak 2222 gönderdiğinizde ise kısa mesajlarınıza istediğiniz imza metnini ekleyebilirsiniz. SMSEngelleme servisinden yararlanmak için ise SMSENGELLE yazıp 2222’ye göndererek abone olabilir, numara engellemek içinse SMSENGELLE boşluk telefon numarası yazıp 2222’ye gönderebilir, SMSIZIN içinse 2222’ye yine aynı şekilde göndererek istediğiniz numaralara izin verebilirsiniz.



Eklenme tarihi:

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorumlar

Alex de souza - 15.02.2014 02:33:00
Sms plusta yonlendırme yaptım sımdı hıc bır telefona mesaj gıtmıo
muzzaffer oturak - 1.09.2015 14:30:00
futura estralarım e-mail yoluyla gönderilmasın taleo ediyorum
Sen de yorum yap
Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler