Turkcell Online İşlemler iOS ve Android uygulaması

Turkcell Online İşlemler iOS ve Android uygulaması

Her gün ülkemizdeki GSM operatörlerinin bir uygulamasını sizinle paylaşırken, bugün Turkcell Online İşlemler uygulaması sitemizin konuğu oluyor.

Hem iOS hem Android işletim sistemine sahip akıllı telefonlar için geliştirilen uygulama isminden de anlaşılacağı üzere, Turkcell abonelerinin hatları üzerinde gerçekleştirecekleri işlemleri kolaylaştırmak adına hizmet veriyor. Uygulama sayesinde kredi kartı ile fatura ödeme, diğer fatura işlemleri, TL yükleme, tarife değişiklikleri ve hattınız ayarlarını çok rahat bir şekilde her vakit gerçekleştirebiliyorsunuz.


Uygulama sadece Turkcell aboneleri için hizmet verirken, Android işletim sistemlerinde sahip olduğu widget aracılığı ile hattınızda ne kadar TL kaldığı ya da kullandığınız kampanyalara ait kullanım bilgilerini de çok rahat takip edebiliyorsunuz. Siz de Turkcell abonesi iseniz ve hattınız üzerinde çokça işlem yapıyorsanız aşağıdaki linklerden hem iOS hem de Android için ücretsiz olarak uygulamayı indirebilir hemen kullanmaya başlayabilirsiniz.


Uygulamayı İndirin

Uygulamayı App Store'dan indirmek için tıklayın.

Uygulamayı Google Play Store'dan indirmek için tıklayın.



Eklenme tarihi: 2.05.2013

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler