Turkcell MaxiPlus5 kampanyası

Turkcell MaxiPlus5 kampanyası

Turkcell yeni telefonu T21 MaxiPlus 5 modelini tanıttı. T20’ye göre daha hızlı işlemci ve RAM değerlerine sahip cihaza yine Turkcell’in avantajlı fiyat ve servisleri ile sahip olabileceksiniz.

Turkcell MaxiPlus 5Turkcell T21 MaxiPlus 5’e mevcut tarifenize ek 5 TL’den başlayan fiyatlarla sahip olabilirsiniz. Ayrıca 3 ay boyunca ayda 250 MB internet, 1 yıl Turkcell TV Standart Paket hediyesiyle birlikte.

NFC Magnet özelliği
Aygaz, Burger King, Migros Sanal Market ve Pürsu'dan siparişler NFC magnet kullanılarak NFC sayesinde verilebilecek. TuneIn ile 50.000+ radyo, Turkcell TV ile 42+ TV kanalı, Turkcell Müzik ile 3 milyon şarkı cebinizde. Turkcell Telefon Yöneticisi ile ‪MaxiPLUS5‬'i yedeklemek, bilgisayardan kumanda etmek ve kaybolduğunda yerini tespit edip kilitlemek mümkün. Akıllı Cevap sayesinde meşgul olduğunuzda telefonunuzu ters çevirerek sessize alabilir, arayanlara belirlediğiniz bir SMS gönderebilirsiniz.

Turkcell Mobil Asistan
Fatura bilgisi, bakiye, hava durumu, en yakın eczane gibi sesli sorularınızı anlayıp araştıran ve cevaplayan Mobil Asistan ‪MaxiPLUS5‬'te.

Turkcell MaxiPlus 5 ile ilgili detaylı bilgi için tıklayınız

Turkcell T serisi akıllı telefonlar bugüne kadar yaklaşık yarım milyon sattı. T serisi sahiplerinin %90'ı ilk kez akıllı telefon satın aldı. Turkcell T10, T11 ve T20 kullanıcıları ayda yaklaşık 750 bin şarkı indirdi, 167 bin video izledi ve T-Market'i 300 bin kez ziyaret etti.



Eklenme tarihi: 14.07.2012
Kaynak: Ahmet Selman Özdemir

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler