Timberman: iOS ve Android için bağımlılık yapan yeni oyun

Timberman: iOS ve Android için bağımlılık yapan yeni oyun

2014'e damgasını vuran Flappy Bird sonrası bu bağımlılık yapan oyunun yerini doldurmak isteyen yüzlerce kopyası ve benzeri ortaya çıkmıştı. Şubatta kaldırılsa da çakmaları sayesinde namını aylardır devam ettiren yapımdan sonra ilk kez özgün oyun belirdi. Polonyalı bağımsız oyun geliştiricisi Digital Melody tarafından yayımlanan Timberman adlı oyun, son üç günde 1 milyondan fazla iOS kullanıcı tarafından indirildi.

Mayıstan beri App Store'de bulunsa da son bir haftada ciddi bir yükseliş yaşayan Timberman, halihazırda sekiz ülkede en çok indirilen oyun ve 20 ülkede ise en popüler beş uygulama arasında yer alıyor. Retro grafikleri ve bağımlılık yapan basit oynanışıyla Flappy Bird tarzına duyulan ihtiyacın son bulmadığını kanıtlayan oduncu temalı mobil oyun, Android ekosisteminde de 1 milyon indirme barajına yaklaşmış durumda. Oyunun iOS versiyonunda indirme durumu ise 2,5 milyonun üzerinde.

Reklamlarla gelir elde eden Timbarman'ın geliştiricisi, Android sürümünde 2,31 TL, iOS platformunda ise 1,99 liralık Timberman Golden Edition versiyonuyla reklamsız bir oyun deneyimi vaat ediyor. Tüm oduncu karakterlerini açmak için de aynı ücreti ödeme gerekiyor. Ücretsiz sürümlerin Play Store ve App Store bağlantıları aşağıdadır.


Uygulamayı İndirin

Uygulamayı App Store'dan indirmek için tıklayın.

Uygulamayı Google Play Store'dan indirmek için tıklayın.



Eklenme tarihi: 14.07.2014

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler