Telegram'a Görüntülü Görüşme Özelliği Geldi

Telegram'a Görüntülü Görüşme Özelliği Geldi

Son zamanlarda popüler anlık mesajlaşma uygulamaları arasındaki yerini sağlamlaştıran Telegram V7.00 beta sürümü yayınladı.

Neredeyse tüm akıllı telefon kullacılarının vazgeçilmez anlık mesajlaşma uygulamalarından olan Telegram, WhatsApp ile arasında olan rekabeti aza indirgemek için sürekli olarak yenilikler getirmeye devam ediyor.

Mesajlaşma uygulamalarının en çok kullanılan özelliklerinden biri olan görüntülü görüşme ya da video görüşme neredeyse birçok kullanıcı tarafından olmazsa olmaz. WhataApp ve Google Duo bu hizmeti uzun süredir sağlasa da, Telegram bu hizmeti kullanıcılara henüz yeni sunmaya başladı.

2020 yılının başlarında Telegram tarafından video konferans özelliği gelmişti. Şimdi ise yeni gelen beta sürümüyle kullanıcılar sohbet sayfasında sağ üst kısımda bulunan menü sayesinde görüntülü arama yapabilecekler.

Telegram'ın sunmuş olduğu v7.0.0 güncellemesi tabi ki sadece görüntülü arama imkanı sağlamayacak. Yeni güncellemeyle birlikte geliştiriciler, Android 11'in Bubbles API'sini de kullanmaya başladı. Bu sayede kullanıcılar artık uygulamaya ait bildirimleri baloncuklar ile görüntüleyebilecek.



Eklenme tarihi: 12.08.2020

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Tuğba Oral
twitter.com/tugbisss_

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler