Telefon Ekranınızın Kırılmasından Korkmayın

Telefon Ekranınızın Kırılmasından Korkmayın

Günümüzde akıllı telefonlar, oyun, eğlence ya da iletişim amaçlı kullanılırken, birçok insan bu işlevsel cihazını asistanı olarak kullanılıyor. Akıllı telefon sahipleri için büyük korku olan darbe ve çizikler, koruyucu kılıflar ve ekran filmleri ile önlenebiliyor. Telefon ekranının alacağı herhangi bir darbeye karşı ekran camının kırılma ve çizilme ihtimalin yüksek olduğunu belirten MobilCadde.com Kurucusu Erkan Yılmaz, “Telefon darbelerine karşı en güçlü korumayı cam ekran koruyucuları sağlıyor.” diyor.

Telefon ekranını çiziklere karşı koruyan ekran koruyucu filmler, ince jelatin materyalden üretildiği için telefon ekranını yalnızca çizilmelere karşı koruyor. Telefon kılıfı telefonun arka kasasını korusa da telefon ekranını düşürme veya darbe sonucu çatlama, kırılma ihtimali yüksektir. O nedenle telefon ekranını daha iyi koruması için dünyaca ünlü markalar nano teknolojiyle cam ekran koruyucu üretiyor.

En çok kullanılan cam ekran koruyucu markalarından sertliği 8-9 H olan Dafoni cam ekran koruyucu bıçak, anahtar gibi keskin objelerle bile çizilmeyen yapıya sahip. Aynı zamanda ufak düşmelerde kırılıp parlaçanmadan, darbeleri emerek telefon ekranını koruyor ve dokunma hassasiyetini kesinlikle etkilemiyor. MobilCadde uzman ekibinin araştırmalarına göre kimyasal işlemlerle güçlendirilmiş, çok yüksek derecedeki darbelere dayanıklı camdan üretilen bu koruyucular telefonu ekran koruyucu filmlerden daha iyi koruyor. Dafoni cam ekran koruyucu bulunan bir telefon, sert bir zeminde ekranı üzerine düştüğünde darbe cam ekran koruyucuda toplanıyor ve cam ekran filmi koruyucu kırılsa dahi ekran hiçbir şekilde hasar almıyor.

Çoğu insanın vazgeçilmez eşyası olan akıllı telefonlar darbe aldığında çok ciddi maaliyetlerde hasar doğurabiliyor. Ekran koruyucu filmin telefon korumasını yetersiz bulan kullanıcılar için cam ekran koruyucular uzmanlar tarafından öneriliyor. Telefonunuza uygun cam ekran koruyucu için MobilCadde.com'u ziyaret edebilirsiniz.



Eklenme tarihi: 18.08.2014

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Zeynep Uylaş
twitter.com/ZeynebUylas

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler