Tasarım ödüllü iOS oyunu Badland, çok yakında Android ve BlackBerry platformlarına geliyor

Tasarım ödüllü iOS oyunu Badland, çok yakında Android ve BlackBerry platformlarına geliyor


iOS için 4 Nisan'da 6,99 TL fiyatla satışa çıkan Badland isimli mobil oyun, geçen hafta 7 milyon indirme barajını aşarak kısa sürede yapımcısına ciddi bir gelir sağlamıştı. Kendine has oynanış türüyle dikkat çeken oyunun küçük çaplı geliştiricisi Frogmid, bugün resmi blog sitesinden yapımın Android ve BlackBerry 10 işletim sistemlerine port edildiğini duyurdu.

WWDC 2013'te Apple tarafından tasarım ödülüne layık görülen Badland, üst düzey grafik ve animasyonlarının yanı sıra ses efektleriyle de mensubu olduğu mobil oyun kategorisindeki rakiplerinden sıyrılmayı başarıyor. Android ve BB10 sürümleri henüz tamamlanmamış olan Badland, çok yakında bu iki mobil ekosistemin kullanıcıları için indirmeye sunulacak. Oyunun iOS'taki satış başarısını yeni platformlara açıldıktan sonra da devam ettirerek oyuncu sayısını katlaması bekleniyor.

Uygulama içi ödeme sisteminden arınmış nadir mobil içeriklerden biri olan Badland'ın Android ve BlackBerry 10 versiyonları, oyunculara ilk kez Seattle'de düzenlenecek oyun festivali PAX Prime'deki Frogmind Games için ayrılan bölümde gösterilecek. Nexus 7 ve BlackBerry Z10 üzerinden test edilen oyundan görüntüler için aşağıdaki videoları izleyebilirsiniz.





Yazar: Bilal Akgündüz


Uygulamayı İndirin

Uygulamayı App Store'dan indirmek için tıklayın.



Eklenme tarihi: 29.08.2013

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler