TagForLikes Andorid ve iOS uygulaması ile paylaşımlar daha kolay

TagForLikes Andorid ve iOS uygulaması ile paylaşımlar daha kolay

Sosyal ağları ve mobil dünya artık günümüz için apayrı bir önem taşırken, bu ağlar içerisinde konum, fotoğraf, mikro blog yani Foursquare, Instagram ve Twitter için gibi ağların, şimdilerde ise Facebook’un gündem konularını bir araya toparladığı “hashtag”ler de farklı bir öneme sahip. Belli konularda daha çok insana ulaşmak için kullanılan bu başlıkları bir araya toparlayan bir uygulamadan bahsedeceğiz şimdi size TagsForLikes.


Hem iOS hem Android için geliştirilen ve Populer, Nature, Animals, Celebs gibi önemli başlıklarda önemli hashtag’leri bir araya toplayan uygulamada kendi tablosundan toplu halde çok rahat bir şekilde ağınıza kopyalayarak paylaşımlar gerçekleştirebiliyorsunuz. Örneğin kendinizle ilgili bir fotoğrafta Populer başlığı altındaki hashtagleri toplu halde kopyalayıp Instagram’daki fotoğrafınız üzerine yapıştırarak paylaşarak tek tek yazma derdinden kurtulabilirsiniz. İsterseniz kendi belirlediğiniz hashtagleri bir araya getirerek daha sonra ulaşmak için de kayıt yapabiliyorsunuz.

Sosyal ağlarda size çok zaman kazandıracak uygulamayı ister iOS isterseniz de Android platformu için ücretsiz olarak aşağıdaki linklerden hemen indirerek kullanmaya başlayabilirsiniz.


Uygulamayı İndirin

Uygulamayı App Store'dan indirmek için tıklayın.

Uygulamayı Google Play Store'dan indirmek için tıklayın.



Eklenme tarihi: 28.06.2013

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler