Clash of Clans'ın yapımcısından yeni Android oyunu: Boom Beach

Clash of Clans'ın yapımcısından yeni Android oyunu: Boom Beach

Mart ayında iOS için yayımlanan meşhur Clash of Clans oyununun yapımcısına ait Boom Beach, söz verildiği gibi Android için de resmen yayımlandı. Finlandiyalı geliştiricisine milyon dolarları aşan bir gelir sağlayarak dikkatleri üzerine çeken Clash of Clans ile aynı oyun türünü taşıyan yeni yapım, ilk etapta Almanya ve Finlandiya'daki Android kullanıcıları için erişilebilir olacak.

Tek ve çoklu oyuncu modları bulunan Supercell imzal Boom Beach, oyuncuya takımadalarla dolu bir harita üzerinde oyunun hikayesiyle bağlantılı görevleri tamamlama veya diğer oyuncuların sahillerine saldırma imkanı sağlıyor. Saldırı için çeşitli askerler ve savaş gemileri kullanabilen oyuncu, görev hedefi ya da başka bir oyuncunun üssünü ele geçirmek için farklı birlik ve güçlerden istifade edebiliyor. Aynı anda tek inşaat, yükseltme yapma sınırı bulunan oyun, uygulama için ödeme sistemiyle geliyor. Daha hızlı ilerlemek isteyen oyuncu, 10,49 liradan 209,99 liraya kadar çıkan fiyatlarla satılan oyun parası paketlerini kolayca satın alabiliyor.

Önümüzdeki günlerde tüm dünya genelini kapsayacak şekilde Android çıkışını yapması beklenen Supercell'in üçüncü oyunu Boom Beach'ın tanıtım videosu ve Play Store bağlantısını aşağıda bulabilirsiniz.


Uygulamayı İndirin

Uygulamayı Google Play Store'dan indirmek için tıklayın.



Eklenme tarihi: 15.06.2014

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler