Square Enix'in Deus Ex: The Fall oyunu Android için çıktı

Square Enix'in Deus Ex: The Fall oyunu Android için çıktı

iOS için temmuzda satışa sunulan Square Enix'in Deus Ex serisine mensup büyük bütçeli mobil oyunu, söz verildiği tarihten yaklaşık dört ay sonra Android işletim sistemi için de satışa sunuldu. 2027 yılında geçen bilim-kurgu romanı Deus Ex: Icarus Effect'in devamı niteliğindeki oyun artık Android kullanıcıları tarafından da erişilebilir durumda.

Eidos Montreal ve N-Fusion stüdyolarının işbirliğiyle geliştirilen Deus Ex: The Fall, 2013'ün en çok beğenilen iOS yapımları arasında yer almıştı. Diğer mobil oyunlara kıyasla oldukça uzun olan 6 saatlik oynanış süresi, Deus Ex: Human Revolution ile aynı oynanış dinamiklerini bünyesinde barındırması ve detaylı çevre kaplamalarıyla mobil oyuncuları fazlasıyla tatmin eden oyun, özel güçlere sahip Ben Saxon adlı bir askerin maceralarını konu alıyor.

6,99$ fiyatla Play Store'de satışa sunulan Square Enix'in Deus Ex: The Fall oyunu, halihazırda Google'nin içerik mağazasında listelenmiş değil. Kısa süre önce yayımlanıp tekrar geri çekilen oyunun gün içerisinde tekrar satışa çıkması bekleniyor. 1 GB civarında indirmeye ihtiyaç duyacak oyunun resmi Android çıkış videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.


Uygulamayı İndirin

Uygulamayı Google Play Store'dan indirmek için tıklayın.



Eklenme tarihi: 22.01.2014

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler