Sony Xperia Z’ye özel 10 farklı kılıf

Sony Xperia Z’ye özel 10 farklı kılıf

Akıllı telefonlar için bir çok kılıf çeşidi ile karşılaşmaktayız. Giyim tarzına göre, kullanım amacına göre kişilerin seçtikleri kılıf türleri değişebiliyor. Tabi bu noktada ürün çeşitliliği de önemli rol oynuyor.

Telefon teknolojisi hızla gelişirken kılıf üreticileri de bu hıza ayak uydurmak zorunda kalıyor. Her yeni telefon modeli bir önceki sürüme göre daha hassas veya daha küçük olabiliyor. Buna paralel olarak da kılıfların telefonun yapısına daha uygun bir şekilde üretilmesi gerekiyor. Kullanım amacına uygun bir kılıfı kullanıcı zevkiyle de birleştirince daha işlevsel kılıflar üretilebiliyor.

Kimi renkli kılıf sever, kimi sade. Bazen sadece telefonu korusun, bazen de ek işlevleri olsun isteyebilirsiniz. Kullanılan telefon modeli her ne kadar aynı olsa da insanların yapısı, tarzları ve talepleri farklı olduğu için kılıf kullanımları da çeşitlilik gösteriyor. Bugün Sony Xperia Z kullanıcıları için 10 farklı kılıf türü seçtik. Cihaz sağlamlığıyla kendini öyle güzel duyrudu ki, genellikle bu telefon kullanıcıları kılıfta koruma özelliğinden çok renklere ve modele önem veriyor. Elbette cihazını uzun ömürlü kullanmak isteyen kullanıcılar da var ki onlara özel türde kılıflar üretiliyor. Sizi resim galerisinde Sony Xperia Z kılıfları ile baş başa bırakıyoruz. Kendinize uygun kılıfı bulmanız ümidiyle...

Tüm Sony Xperia Z kılıf ve aksesuar çeşitlerini MobilCadde.com'dan incelemek ve satın almak için tıklayın.

Resim Galerisi

Resimlerin devamı için tıklayınız




Eklenme tarihi: 3.07.2013

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Zeynep Uylaş
twitter.com/ZeynebUylas

Mobil Aksesuar Marketi

Cep telefonu aksesuarları

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler