Sony Xperia Z5 / Z5 Compact ve Z5 Premium kılıfları MobilCadde.com’da

Sony Xperia Z5 / Z5 Compact ve Z5 Premium kılıfları MobilCadde.com’da

Sony’nin yeni gözdelerinden Sony Xperia Z5, Z5 Premium ve Z5 Compact bildiğiniz üzere geçtiğimiz aylarda tanıtılmıştı. Türkiye’de şimdilerde satışa çıkan bu cihazlara sahip olmak isteyenler araştırmaları yaparken, sahip olanlar da kılıflarını aramaya başladı. Sony Xperia Z5 cihazınız için uygun fiyatlı ve kaliteli bir kılıf ve aksesuar arayışı içindeyseniz MobilCadde.com’da yüzlerce çeşit ürün sizi bekliyor.

Efsane boyutlarda 23MP’lik kamera büyüklüğüne sahip Sony Xperia Z5 Compact’ı kılıf ve aksesuarlar ile korumak gerekiyor. Sony Xperia Z5 kılıf ve aksesuarları için en doğru yol MobilCadde.com’dan geçiyor.

5.5. inçlik ekranıyla, Snapdragon 810 işlemcisiyle kaliteli akıllı telefon kullanmak isteyenler için biçilmiş kaftan Sony Xperia Z5 Premium. Sony Xperia Z5 Premium için en uygun fiyatlı ve kaliteli kılıf ve aksesuarları da bulmanız mümkün.

Her tarza ve her zevke uygun Sony Xperia Z5 kılıf ve aksesuarları size bir tık kadar yakın. Silikon, rubber, taşlı ve daha birçok Sony Xperia Z5 kılıf modelleri en uygun fiyatlarla MobilCadde.com’da sizleri bekliyor.

Sony Xperia Z5 Compact tüm özellikleri

Sony Xperia Z5 tüm özellikleri

Sony Xperia Z5 Premium tüm özellikleri



Eklenme tarihi: 10.11.2015

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Zeynep Uylaş
twitter.com/ZeynebUylas

Mobil Aksesuar Marketi

Cep telefonu aksesuarları

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler