Sony Xperia Z3 Kılıfları MobilCadde.com'da

Sony Xperia Z3 Kılıfları MobilCadde.com'da

Sony’nin yeni amiral gemisi Xperia Z3 Türkiye satışları başladı. 20,7 MP kamera özelliği ile ön plana çıkan telefon, tanıtıldığı günden itibaren dikkatleri üzerine toplamayı başardı. Bu eşsiz cihaza sahip olan Sony Xperia Z3 kullanıcıları internette ve mağazalarda Sony Xperia Z3 kılıfı arıyor. Cep telefonu kılıf ve aksesuar marketiniz MobilCadde.com, yorulmamanız için en çok çeşitle Sony Xperia Z3 kılıflarını hizmetinize sunuyor.

Sony Xperia Z3 kapaklı kılıfları seçmek istiyorsanı burada isteğinize göre bir model seçebilirsiniz. Xperia Z3 telefonu güçlü yapısı ile tanıtılsa dahi narin bir yapıya sahip olduğunu unutmamak gerekir. O nedenle ultra korumalı kılıflar çok daha iyi koruma sağlayacaktır. Telefonunu hem ince göstermek isteyen hem de korumak isteyen kullanıcılar için ultra ince silikon kılıflar son günlerde çok popüler. İster düz renk ister desenli modelleriyle kullanıcılar Sony Xperia Z3 telefonunu ultra ince silikon kılıflarla çiziklere karşı koruyor.

Xperia Z3’ü günlük hayatta olduğu gibi sporda da yanınızdan ayırmak istemiyorsanız kol bantlı kılıflar tam size göre. Ayrıca su geçirmez kılıflar sayesinde de Note 4’ünüz ile tatilde fotoğraf ve video çekimine rahatlıkla devam edebilir, sevdiklerinizle iletişimde kalabilirsiniz.

Aradığınız Sony Xperia Z3 kılıfı MobilCadde.com’da. Üstelik hiçbir yerde bulamayacağınız kadar çok çeşit ve aynı gün kargo seçeneğiyle.



Eklenme tarihi: 22.10.2014

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Zeynep Uylaş
twitter.com/ZeynebUylas

Mobil Aksesuar Marketi

Cep telefonu aksesuarları

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler