Sony Xperia Z2 düşürme testi

Sony Xperia Z2 düşürme testi

Düşürme testlerinde standart haline gelen Android Authority sitesi, Sony tarafından kısa süre önce Türkiye'de de piyasaya sürülen son üst düzey Xperia telefonu için hazırladığı düşürme testini yayınladı. Alüminyum çerçeve, kırılma-çizilmelere karşı dayanıklı özel camla korunan ön ve arka yüzeylere sahip Xperia Z2'yi satın almadan önce dayanıklılığı hakkındaki sorularınıza bu videoyla yanıt bulabilirsiniz.

Videoda üç farklı düşürme senaryosu ele alınıyor. Arka, ön ve yan konumdayken karın hizasından beton zemine bırakılan cihaz, en az selefi Xperia Z1 kadar iyi iş çıkarıyor. Dragontrail mi yoksa Corning Gorilla Glass 3 camla mı korunduğu bilinmiyen Z2, daha önce birçok kez test edilen Dragontrail camlı Z1 gibi camla kaplı bölgelerde hiçbir sıkıntı yaşamıyor. Kolayca zarar görebiilne alüminyum çerçeve ile ekran, Sony markalı yeni süper telefonun dayanıklılık hususundaki tek eksikleri.

Telefonunuz ne kadar dayanıklı olursa olsun tam koruma için kılıf kullanmanız gerektiğini unutmayın. Türkiye'ye son dakika indirimiyle 2.199 TL'den giriş yapan Z2'nin kılf seçeneklerine Xperia Z2 kılıfları bağlantısından göz atabilrsiniz.



Eklenme tarihi: 4.06.2014

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler