Sony Xperia Z1 Compact Kılıfları MobilCadde.com’da

Sony Xperia Z1 Compact Kılıfları MobilCadde.com’da

Sony'nin Xperia Z1 mini olarak ta anılan 4,3 inç ekran büyüklüğüne sahip akıllı telefonu Sony Xperia Z1 Compact, son dönemlerde satışlarını artırmasıyla beraber kullanıcıların favori cihazı oldu. Bir üst segmenti Xperia Z1 ile neredeyse aynı özellikleri taşıyan bu model taşınabilirliği ve yeni tasarımı ile farklı bir kitleye hitap ediyor. Cihaz, her ne kadar sağlamlığı ile anılsa da Xperia Z1 compact sahipleri, ister telefonu koruma amaçlı ister çok yönlü kullanmak için uygun kılıf modellerini araştırıyor. MobilCadde.com da, Xperia Z1 Compact kılıfları için her kullanıcıya hitap eden bir çok kılıf çeşidi sunuyor.

Giyimine uygun renkli kılıf sevenler için desenli sert rubber kılıflar, yumuşak, darbelere karşı maksimum koruma isteyenler için ise silikon kılıflar yer alıyor. Kapaklı kılıfları incelendiğinde, kullanıma göre pencereli, cüzdanlı veya standlı modelleri de bulunuyor. Pazara, markete yahut iş yerinde öğle yemeğine çıkarken paranızı yanınızda taşımanız için cüzdanlı kılıflar kullanışlı bir seçim. Ya da telefon kapağını açmadan arayanı görmek için pencereli kılıflar tercih edilebilir. Ayrıca Xperia Z1 Compact bumper çerçeve kılıfları da bir çok kişinin beğenebileceği türlerden.

Yeni sahip olduğunuz Xperia Z1 Compact telefonunuza kılıf almak için sokak sokak gezmenize gerek yok. MobilCadde.com zevkinize özel Sony Xperia Z1 Compact kılıflarını aynı gün kargo hizmetiyle evinize gönderiyor. Ayrıca 20TL ve üzeri siparişlerinizde ücretsiz kargo seçeneğiyle.

Sony Xperia Z1 Compact kılıf seçeneklerini görün



Eklenme tarihi: 27.05.2014

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Zeynep Uylaş
twitter.com/ZeynebUylas

Mobil Aksesuar Marketi

Cep telefonu aksesuarları

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler