Sony Xperia XZ4'ün performans test sonucu yayımlandı

Sony Xperia XZ4'ün performans test sonucu yayımlandı

Bu sabah CES 2019 fuarına katılacağını duyuran Sony, yılın teknoloji odaklı ilk büyük organizasyonunda yeni nesil tüketici çözümlerini görücüye çıkaracak. Bu çözümler arasında Japon üreticinin 2019 model amiral gemi akıllı telefonu da yer alabilir. Xperia XZ4 ismiyle lanse edilmesi beklenen cihaz, yine bugün yayımlanan performans test sonucuyla adından söz ettireceğe benziyor.

Qualcomm'un uzun bir aradan sonra üretimini TSMC'ye emanet ettiği 7 nm'lik üst seviye Snapdragon 855 çipsetinden gücünü alacak olan Sony Xperia XZ4, 21:9 en/boy oranına sahip çerçevesiz bir AMOLED ekranla donatılıp arka tarafta üç sensörlü bir kamera donanımı taşıyacak. AnTuTu platformunda şimdiye kadarki en yüksek akıllı telefon skoruna imza atan XZ4'ün ayrıca ekran altı parmak izi okuyucuya sahip olması, Android'in en yeni sürümünü ön yüklü olarak bünyesinde barındırması bekleniyor.

8-12 Ocak tarihleri arasında ABD'nin Nevada eyaletine bağlı Las Vegas şehrinde düzenlenecek olan CES 2019, Sony ile birlikte dünyanın dört bir yanından gelen binlerce tüketici elektroniği firmasına daha ev sahipliği yapacak.



Eklenme tarihi: 2.01.2019

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler