Sony Kablosuz Kulaklık LinkBuds Tanıtıldı

Sony Kablosuz Kulaklık LinkBuds Tanıtıldı

Milyonlarca kişinin kullandığı kablosuz kulaklıklar, sürekli farklı marka ve modelde karşımıza çıkıyor. Apple, Samsung, Huawei, Xiaomi gibi birçok markada gördüğümüz kablosuz bluetooth kulaklıklara şimdi bir yenisi ekleniyor. Teknoloji devi Sony yeni Linkbuds kablosuz kulaklığı tanıttı.
Alışılan kablosuz kulaklıkların aksine Sony LinkBuds karşımıza farklı bir tasarımla çıkıyor. Tasarımının yanı sıra LinkBuds teknik özellikleri de kullananları memnun edeceğe benziyor. Halka şeklinde tasarımı ile farklı bir teknoloji deneyimi sunacak olan Sony LinkBuds kulaklık ile müzik dinlemekle kalmayacak, telefon görüşmesi de yapabileceksiniz. Tüm bunları yaparken dışarıdaki sesleri de duyabileceğiniz için kulaklığınızı sürekli çıkartma derdinden de kurtulmuş olacaksınız.

Sony LinkBuds Yapay Zeka Desteği ile Geliyor


Sony LinkBuds yapay zeka desteği le geldiği için yapacağınız telefon görüşmelerinizi pürüzsüz bir şekilde gerçekleştirebileceğinizi de söylemeden geçmeyelim. Bu sayede kendinizi dış dünyadan soyutlamanıza gerek kalmayacak. Söz konusu pürüzsüz ses kalitesi için 500 milyondan fazla ses örneği kullanılan bir yapay zeka geliştirilmiş.

Sony LinkBuds, dokunmatik kontrol özelliği ile satışa sunulacak. Yine de bu özelliği kullanmak istemeyen kullanıcılar için temassız bir şekilde kulaklığı kullanmak da mümkün olacak.

Sony kablosuz kulaklık için beklentisini yüksek tutanlar için kullanışlı bir özellik daha var: Speak to-Chat. Konuşmaya başladığınız anda, karşınızdaki kişiyi duyabilmeniz için o sırada müzik dinliyorsanız, dinlediğiniz müzik otomatik olarak duracaktır.

Sony LinkBuds kablosuz kulaklığı Android işletim sistemli telefon ve tabletlerin yanı sıra, Windows 10 ve Windows 11 işletim sistemli cihazlarla da kullanabilirsiniz.

Kulaklığı şarj kutusuyla birlikte kullanmak istediğinizde 12 saatin üzerinde bir kullanım sunmanın yanı sıra, kutusuz olarak 5.5 saat gibi bir kullanım süresi mevcuttur. Sony LinkBuds kulaklık hızlı şarj özelliğine de sahip olduğu için yalnızca 10 dakikalık bir şarj ile 90 dakika kullanım imkanı sunmaktadır. Üstelik IPX4 sertifikası ile suya dayanıklılık ile kullanımda kullanıcıları özgür kılıyor.



Eklenme tarihi: 16.02.2022

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Tuğba Oral
twitter.com/tugbisss_

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler